Cum să faci un prânz sănătos cu resturile de la cină

Publicat pe

Cum să faci un prânz sănătos cu resturile de la cină. Se întâmplă de multe ori să gătim o cină delicioasă, dar să nu putem termina tot din farfurie. Este perfect normal, pentru că nu este bine să ne „îndopăm'. Din fericire, există o soluție prin care să „salvați' mâncarea pentru a doua zi. Iată cum preparați faci un prânz sănătos cu resturile de la cină!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum să faci un prânz sănătos cu resturile de la cină. Ați stat ore întregi în bucătărie pentru a găti o cină ca la carte, dar nu ați reușit să mâncați tot? Nu este nicio problemă, pentru că există o variantă utilă prin care o puteți consuma și a doua zi, chiar cu un plus de savoare. Resturile rămase la cină se pot transforma într-un prânz delicios și astfel veți scuti din cheltuieli.

Citește și: Rețete pentru salată bulgărească cu și fără ardei copt

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin.Trei rețete dietetice, dar delicioase

Citește și: Rețetă de vinete marinate pentru iarnă.Un deliciu!

Citește și: Rețetă de salată asortată pentru iarnă.Sănătoasă și ușoară

Cum să faci un prânz sănătos cu resturile de la cină

Cum să faci un prânz sănătos cu resturile de la cină. Dacă vreți să știți cum puteți face un prânz sănătos cu resturile de la cină, ați ajuns unde trebuie. Noi vă recomandăm și prezentăm trei variante cu care nu veți da greș.

Aveți nevoie de doar câteva ingrediente în plus, iar preparatele servite cu o seară înainte, vor putea fi consumate și a doua zi sub un aspect și mai plăcut.

Folosește-te de pâine sau lipie

Dacă ți-a rămas suficientă mâncare de la cină și vrei să obții un nou preparat pentru prânz, fă rost de niște pâine sau cumpără niște lipii. Cu ajutorul lor vei putea forma un sandwich sau un wrap extrem de delicios. În acest mod, vei ajunge la o nouă textură și poți adăuga și alte legume sau surse de proteină pentru un prânz sănătos.

Adaugă sosuri

Sosurile pot reprezenta și ele o soluție. Vă recomandăm să le pregătiți chiar la dumneavoastră acasă, iar astfel nu veți mai cheltui. Puteți încerca un amestec de jalapeño, coriandru, pătrunjel, usturoi, suc de lămâie, sare și ulei de măsline, notează csid.ro. Va oferi o aromă specială mâncării, potrivită pentru toate gusturile.

Pune ierburi și condimente

Resturile rămase de la cină pot fi și mai gustoase dacă adăugați câteva ierburi și condimente proaspete. Noua combinație vă va cuceri iremediabil papilele gustative și e o variantă pe care o aveți mereu la îndemână.

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter