Locuiești la bloc și vrei să te bucuri de magia unui șemineu? Cu noile șeminee electrice Pefoc, visul tău devine realitate!

Publicat pe

Dacă locuiești într-un apartament la bloc sau într-o zonă rezidențială în care este interzisă utilizarea unei soluții tradiționale de încălzire pe lemne din cauza emanațiilor de fum, visul de a trăi pe viu senzația unui șemineu veritabil în locuința ta, poate fi îndeplinit! Alege unul dintre cele mai spectaculoase șeminee decorative electrice, extrem de apreciate pentru prețul accesibil și tehnologiile de vârf folosite. 

În acest sens, profesioniștii sibieni cu peste 20 de ani de experiență în solutii termice și decorative de la PEFOC, ne propun șemineele electrice ca alternativă perfectă pentru serile memorabile, petrecute în ambianța unui dispozitiv care va aduce acel plus de confort întregii familii, chiar și în intimitatea propriei sufragerii din apartament.

Un semineu electric oferă avantajul de a reproduce senzația unui focar de șemineu clasic, dar la un preț extrem de accesibil. Grație tehnologiei și al efectului ultrarealistic LED 3D, șemineul fals' creează o atmosferă surprinzător de realistă în living, dormitor sau birou, având și posibilitatea de încălzire. Pornirea, oprirea, reglarea temperaturii termostatului, a intensității luminozității ecranului, programarea pe zile și alte funcții utile, pot fi controlate cu ajutorul telecomenzii inteligente – simplu, rapid și intuitiv, direct din confortul canapelei tale!

În plus, șemineele electrice reușesc să reproducă atmosfera unui șemineu tradițional pe lemne, în confortul propriului tău apartament de la bloc, dar fără dezavantajele generate de întreținerea constantă a unui coș de fum. Șemineele electrice de apartament sunt echipate cu un panou special din sticlă, unde imaginea flăcării este afișată printr-o proiecție virtuală de lumină (tehnologie cu leduri 3D). 

De îndată ce l-ați conectat la sursa de electricitate, șemineul este gata de utilizare, oferindu-vă posibilitatea să vă bucurați de experiența unei călătorii în timp, cu mintea la soba sau șemineul pe lemne din căsuța călduroasă a bunicilor, unde obișnuiați să vă petreceți vacanțele de iarnă din copilărie.

Consumul de energie al unui șemineu electric, depinde în totalitate de caracteristicile pe care le utilizați. Dacă folosiți șemineul doar pentru decor, atunci consumul de energie este de aproximativ 10-15 kW pe oră. Șemineele electrice sunt multifuncționale, ușor de montat și extrem de versatile. De exemplu, puteți regla căldura pe diferite nivele sau puteți să o opriți de tot, vă puteți juca cu forma, luminozitatea și frecvența flăcărilor virtuale și toate acestea, cu o simplă acționare de telecomandă. 

În gama propusă de către meșterii sibieni, puteți găsi inclusiv modele de șeminee electrice prevăzute cu sistem audio, ce reușesc să reproducă fidel, zgomotul generat de lemnele care trosnesc pe foc. Iar pentru și mai multă autenticitate, poți plasa lângă șemineul electric, coșuri de lemne care să inducă și să completeze vizual, senzația unui șemineu veritabil. Așadar, când ai nevoie de acel plus de design și confort termic iar spațiul în care locuiești nu este suficient de generos pentru a putea permite instalarea unui șemineu tradițional, soluția dispozitivelor decorative, devine alegerea perfectă. 

Renumitul brand sibian cu peste două decenii de experiență în domeniul comercializării și montajului profesional al termicelor alternative, pune la dispoziție o gamă completă de modele unice de șeminee decorative, dar și de șeminee clasice pe lemne, șeminee pe gaz, diverse modele de termosemineu pe peleti sau coșuri de fum profesionale – toate respectând cele mai înalte standarde de calitate, design și performanță! 

Prețurile sunt transparente și corecte, iar pentru fiecare comandă de șemineu, beneficiezi de transport gratuit și livrare rapidă direct la tine acasă, în maximum 48H de la confirmarea telefonică sau comandând direct din magazinul on-line www.pefoc.ro, oriunde în țară!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter