Cum treci peste o despărțire, în funcție de zodie

Publicat pe

Horoscop. Cum treci peste o despărțire, în funcție de zodie. Separarea de persoana iubită poate însemna pentru mulți nativi supărare, tristețe, furie, însă pentru alții poate reprezenta un lucru bun. Iată cum trece fiecare nativ peste o despărțire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Berbec

Nativii din zodia Berbec tind să se plictisească destul de ușor într-o relație, așa că vor căuta tot timpul să facă lucruri cât mai interactive. Dacă vor observa că partenerul nu face față, vor pleca. Niciodată nu o să știi la ce o să te aștepți din partea unui Berbec. Ori o să sufere cumplit, ori o să treacă imediat peste. De asemenea, de cele mai multe ori, nativii se vor închide în ei pentru o perioadă.

Cum treci peste o despărțire, în funcție de zodie – Taur

Dacă relația în care se află un nativ in zodia Taur se termină din cauza lui, nu te va mai căuta niciodată și se va face că nu te cunoaște. Cu toate că trec prin tot felul de stări, au tendința să dea înapoi și să se gândească și la momentele frumoase petrecute împreună. Însă, este foarte greu să faci un nativ din zodia aceasta să înțeleagă că greșește.

Gemeni

Sunt acei nativi din zodiac care îți pot da senzație că sunt extrem de fericiți într-o relație, dar, de fapt, nu sunt. Când își dau seama că nu mai pot face nimic într-o relație, pleacă, fără să stea prea mult pe gânduri. Astfel, trece destul de ușor peste o despărțire și nu îi ia prea mult timp să își facă o alta.

Rac

Nativii din zodia Rac sunt destul de sensibili și trec foarte greu peste o despărțire. De asta, cei mai mulți preferă să stea într-o relație cât mai mult, pentru că detestă despărțirile. Din cauza asta, poate deveni și puțin sufocant pentru partenerul de viață, iar când acesta simte și pleacă, Racii au tendința să facă o adevărată drama din asta.

Leu

Nativii din zodia Leu au impresia tot timpul că după o despărțire, persoana iubita se va întoarce la ei imediat. În realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Când realizează că totul este destul de serios, au tendința să arunce cu lucruri urâte în partenerul de viață.

Fecioară

Fecioarele vor încerca să facă tot posibilul să țină de o relație, dar vor pleca în momentul în care își vor da seama că nimic nu mai are rost. Atunci, nu vor suferi atât de tare, însă vor fi extrem de afectați atunci când vor fi părăsiți de cineva fără un motiv întemeiat.

Cum treci peste o despărțire, în funcție de zodie – Balanță

Nativii din zodia Balanță văd relația ca pe un contract, astfel că vor fi extrem de dezamăgiți în momentul în care vor fi părăsiți. Vor tot timpul să existe o balanță în viața lor, deci, dacă vor vedea că relația nu merge, vor merge mai departe și vor găsi pe altcineva.

Scorpion

Scorpionii vor fi extrem de deranjați când li se vor aduce reproșuri în relație. Astfel, vor avea tendința să se răzbune pe persoana care le-a fost alături. Vor încerca să își controleze cu orice preț și dacă nu vor găsi pe cineva pe placul lor, vor pleca imediat.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie

Săgetător

Un spirit liber este nativul din zodia Săgetător. Va fi destul de greu să aibă o relație de lungă durată, așa că va trece prin mai multe relații de-a lungul vieții. Bineînțeles că nu va suferi deloc după partener. Însă, acest lucru se va întâmpla până când vor da peste persoana iubită.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn vor încerca să aibă tot timpul un echilibru între viața profesională și cea personală. În momentul în care vor observa că relația are probleme, vor face tot posibilul să repare. Nu vor părăsi persoana iubită, așa că vor suferi foarte tare când vor fi părăsiți. Vor avea nevoie de alte persoane pentru a trece peste.

Vărsător

Vărsătorii urăsc despărțirile, însă vor face primul pas dacă vor simți că nimic nu este în regulă. De asemenea, vor suferi o perioadă, dar își vor petrece ceva timp singuri, iar asta îi va ajuta cel mai tare.

Cum treci peste o despărțire, în funcție de zodie – Pești

Nativii din zodia Pești vor aluneca dintr-o relație în altă, până își vor găsi sufletul pereche. Este chiar posibil să vină cu probleme și din fostele relații și să strice totul. Este nevoie ca partenerul de viață să se rupă efectiv de nativul din zodia Pești, pentru a trece peste durere resimțită.

sursă foto- Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter