Cine este Ximena, iubita lui Cuza de la Asia Express. Ce iubit celebru a mai avut

Publicat pe

Cine este Ximena, iubita lui Cuza de la Asia Express. După despărțirea de Ramona Olaru, Cuza nu a mai fost văzut în prezența domnișoarelor. Ei bine, acum se pare că artistul iubește din nou. Iată cine este tânara care a reușit să îi fure inima.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ximena, iubita lui Cuza de la Asia Express. Dacă din punct de vedere profesional totul arată destul de bine pentru Cuza, pe plan sentimental nu stătea chiar așa de bine.

După despărțirea de Ramona Olaru, vloggerul nu a mai fost văzut cu o altă domnișoar. Însă, până azi, căci a fost surprins alături de o brunetă superbă. Iată cine este Ximena, iubita lui Cuza de la Asia Express.

Citește și: Cuza și Emi de la Noaptea Târziu participă la Asia Express 4:'Testăm prietenia'

Citește și: Cuza de la ‘Noaptea Târziu’, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru de la ‘Neatza’.Artistul este îndrăgostit până peste cap de bomba sexy

Citește și: Cine este Lorena Şerban, tânăra cu cel mai urmărit clip de pe Instagram.A detronat-o pe Kylie Jenner

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…/ EXCLUSIV

Cine este Ximena, iubita lui Cuza de la Asia Express

Cine este Ximena, iubita lui Cuza de la Asia Express. Cuza de la Asia Express a suferit după despărțirea de Ramona Olaru. Însă, se pare că soarele a ieșit și pe strada fostului concurent de la emisiunea de la Antena 1.

De curând, a fost surprins alături de o domnișoară superbă, pe numele său Ximena. Cei doi s-au prezentat la un restaurant din Capitală și au celebrat ziua de naștere a unei prietene. Cu toate acestea, ceea ce a surprins pe toată lumea a fost faptul că bruneta și Cuza au fost destul de apropiați, scrie Cancan.

Ei bine, rămâne de văzut dacă cei doi vor decide să-și asume relația sau nu. Până la momentul actual, Cuza nu a dat nicio declarație despre relație.

Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit

Ramona Olaru și Cuza au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de doi ani. Însă, după mai multe certuri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

În cadrul unui podcast, vloggerul a spus care a fost motivul din cauza căruia au ajuns la despărțire.

'O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte.

Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul.Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică', a povestit Cuza.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter