Decizii de ultimă oră la Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunile iUmor, Chefi la Cuțite și Te cunosc de undeva

Publicat pe

Dacă la începutul stării de urgență Antena 1 a decis să suspende filmările la cele mai iubite emisiuni tv, iar vedetele să stea acasă, acum, postul tv a revenit asupra deciziei. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Odată cu intrarea în starea de alertă și relaxarea unor măsuri de restricții,  oficialii Antena 1 au decis ca filmările să fie reluate. După o pauză de două luni, vedetele de la Antena 1 au revenit pe platourile de filmare. 

Cei trei chefi de la Chefi la Cuțite s-au reunit și au început să filmeze pentru sezonul 8 din emisiune.

iUmor, serialul Sacrificiul și show-ul Te cunosc de undeva sunt și ele reluate și au intrat în normal cu filmările. 

Vedetele care pășesc pe platourile de filmare ale diverselor emisiuni și seriale trebuie să țină cont de câteva reguli speciale de igienă și alte măsuri luate de conducerea postului pentru ca toată lumea să fie în siguranță. 

Schimbări la iUmor

În spațiile închise, toți cei aflați pe platourile de filmare, vor purta măști de protecție și mânuși. Sursele din Antena 1 spun că producătorii show-lui au decis să filmeze fără public toate finalele de la 'iUmor'. Una dintre ediții va fi difuzată în acest weekend, iar marea finală, peste două săptămâni.

Chefi la Cuțite începe în toamnă

Emisiunea Chefi la Cutite va fi difuzată în toamnă. Gina Pistil, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea lucrează din greu la următorul sezon al show-ului culinar. 

Toată lumea poartă măști de protecție și chefii au paravane care să protejeze și să respecte distanța dintre concurent și juriu. 

Andreea Bălan  revine și ea pe platou, alături de ceilalți jurați ai show-ului 'Te cunosc de undeva', show-ul transformărilor. Data începerii filmărilor încă nu a fost stabilită, însă condițiile de filmare vor fi asemănătoare. Toată lumea va purta măști și vor exista și alte măsuri de siguranță, astfel încât toată lumea să fie protejată. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter