Rudele Mariei Macsim Nicoară ar fi fost audiate. Sora mezzosopranei care se află în comă, declarații neașteptate: "Este normal să avem anumite semne de întrebare"

Publicat pe

Ancheta în cazul mezzosopranei din Iași continuă. Rudele Mariei Macsim Nicoară ar fi fost audiate de autorități pentru a se elucida misterul din jurul accidentului acesteia din locuință.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De-a lungul anchetei au ieșit la iveală mai multe detalii în acest caz. Solista ar fi vrut să divorțeze, deja cei doi soți dormind în camere separate. Mai mult decât atât soțul ei, Codrin Nicoară, și-ar fi înșelat soția, fiind audiată inclusiv amanta acestuia.

Relația celor doi s-ar fi deteriorat extrem de mult în ultima vreme, lucru confirmat și de apropiați: „Dacă bea, se comporta urât cu ea, vorbea urât, o umilea, inclusiv faţă de colegii de pahar pe care îi aducea în casă„.

Citește și: Ioana Simion a depus actele de divorț.„A crezut că glumesc, nici acum nu crede'. Ilie Năstase nu vrea să semneze

Se pare că Mariei Macsim Nicoară îi era teamă de soț și prezenta adesea semne de violență. Cu toate acestea, ar fi depus eforturi pentru a-și salva căsnicia.

'Ca să vorbească cu prietenii la telefon, Maria trebuia să se ascundă prin casă de frică. Nu a venit niciodată nici la universitate şi nici la Operă cu semne de violenţă evidente, dar, în schimb, brusc anunţa telefonic câte un concediu medical de azi pe mâine. A încercat să îşi salveze căsnicia', au precizat apropiații Mariei Nicoară.

Sora mezzosopranei a fost întrebată direct de către jurnaliști dacă sora sa ar fi fost împinsă pe scări sau agresată de soț înainte de a ajunge la spital.

Citește și: Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit din nou? Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi:„Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic'

Sora Mariei Nicoară: „Cred că doar Dumnezeu știe ce a fost în casa lor”

Femeia nu a precizat că preferă discreție și tot ce își dorește este ca sora ei să se însănătoșească. Există semne de întrebare, firesc, însă nu se știe momentan ce s-a întâmplat în casa artistei.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară.S-a aflat cine este femeia care ar fi avut o relație cu soțul artistei din Iași

„Cred că doar Dumnezeu știe ce a fost în casa lor… Nu pot să vă răspund. Nu vreau să fac niciun comentariu până nu se face bine sora mea și până nu se termină ancheta la Poliție. Noi, membrii familiei, vă rugăm să ne respectați decizia de a rămâne discreți. Prioritară este viața surorii mele. Până acum au apărut în presă și lucruri care nu sunt adevărate. Este normal să avem anumite semne de întrebare. Dar toate aceste semne de întrebare și neliniști pe care le avem le-am comunicat domnilor care se ocupă de cercetarea cazului', a spus sora sopranei, conform bzi.ro,

Rudele Mariei Macsim Nicoară ar fi fost audiate. Sora mezzosopranei care se află în comă, declarații neașteptate: "Este normal să avem anumite semne de întrebare"Rudele Mariei Macsim Nicoară ar fi fost audiate. Sora mezzosopranei care se află în comă, declarații neașteptate: "Este normal să avem anumite semne de întrebare"

Sursa foto: Facebook

Citește și: Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară.Artista ar fi agonizat timp de 8 ore, până când soacra a sunat la urgențe. Cum s-a petrecut totul

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter