Dezvăluiri cutremurătoare ale tatălui fetiței de 13 ani, din Târgu Jiu, bătută de colege: "Au ameninţat-o că, dacă spune ceva, o bat până o omoară!"

Publicat pe

În imaginile filmate de un băiat din Târgu Jiu, virale pe internet, o fetiță de doar 13 ani este scuipată, trasă de păr și lovită cu picioarele și pumnii de alte minore, care nu par a avea deloc remușcări pentru ceea ce fac. Tatăl victimei a făcut dezvăluiri cutremurătoare legate de incident și susține că fiica lui a fost amenințată cu moartea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Din cercetările efectuate a reieşit ca 4 tinere cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani din municipiul Târgu Jiu ar fi exercitt acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani din Târgu Jiu. În cauză a fost întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările.”, a precizat Victor Tuhasu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Toată România s-a revoltat la vederea imaginilor îngrozitoare, în care o elevă de școală generală este supusă unui tratament monstruos de către colege de 14 ani. Cel care a filmat oribilul incident s-a aflat un băiat tot de 14 ani care regretă acum fapta și susține că se supune rigorilor legii.

Pentru că trei dintre fetele care au agresat-o pe fetița în vârstă de 13 ani sunt minore, ele nu vor păți nimic. Doar părinții lor au primit o amendă de 500 de lei. În schimb, cea de-a patra agresoare are 14 ani, astfel că va răspunde pentru faptele ei și a fost reținută pentru 24 de ore. Între timp, pedeapsa ei a expirat și a mers acasă.

În timp ce tatăl agresoarei principale susține că pedeapsa pentru fiica lui este nejustificat de mare, respectiv 24 de ore în arestul Poliției, tatăl victimei este șocat de ce a putut să pățească fetița lui și dezvăluie că aceasta a și fost amenințată cu moartea.

„Tatăl a spus că nu a sesizat modificări de natura emoţională la cea mică, în schimb, fata a spus că nu a adus la cunoştinţa nimănui despre ceea ce s-a petrecut. Două dintre fete erau prietene, se ştiu de ceva timp, au petrecut mult timp împreună.', a spus Lidia Bârsanu, psiholog DGASPC Gorj.

Aici ar trebui să intervină atât cadrele didactice, cât şi părinţii, să fie mult mai atenţi şi practic ceea ce s a întâmplat cu cele 5 minore ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru toţi părinţii şi nu numai, şi pentru minori şi cadre didactice şi noi toţi, să facem ceva constructiv să evităm pe viitor astfel de evenimente.', a mai spus psihologul.

Dezvăluiri cutremurătoare ale tatălui fetiței de 13 ani, din Târgu Jiu, bătută de colege: "Au ameninţat-o că, dacă spune ceva, o bat până o omoară!"Dezvăluiri cutremurătoare ale tatălui fetiței de 13 ani, din Târgu Jiu, bătută de colege: "Au ameninţat-o că, dacă spune ceva, o bat până o omoară!"

Intervievat de Știrile PRO TV, tatăl fetiței care a fost agresată a dezvăluit că fiica lui este în continuare foarte speriată și se teme că va fi din nou bătută de cele patru fete, dacă se vor reîntâlni.

„Au ameninţat-o că, dacă spune ceva, o bat până o omoară. În mare am discutat cu ea, dar nu prea vrea să vorbească, mai mult a discutat cu doamna psiholog', a spus tatăl fetiței e 13 ani care a fost agresată.

Citește și:

Explicația halucinantă a tatălui fetei violente din Târgu Jiu, care și-a lovit și umilit colega. Copila de 14 ani, care nu este la prima abatere, și-a petrecut noaptea în arestul Poliției

Ce spune băiatul care a filmat scena

După mai multe critici, înjurături, amenințări din partea lumii și critici din partea prietenilor, vrau să îmi cer sincer scuze victimei pentru înregistrarea și distribuirea faptei celor 4 fete implicate. De aceea îmi cer scuze și vouă pentru cuvintele spuse în timpul filmării. Nu vreau atenție și îmi asum tot ce am făcut. Autoritățile se ocupă de caz, aplicând sancțiunile necesare. Îmi cer scuze tuturor și sper să-mi iertați fapta', a scris băiatul pe Facebook.

Reacția Alexandrei Stan, și ea victimă a violenței

Alexandra Stan, victima unui act de agresiune în 2013, a condamnat vehement actul de violență, spunând că nu înțelege de unde vine atâta răutate în niște copii și că speră ca autoritățile să-și facă treaba.

Nu pot să văd asta și să rămân indiferentă! Nu înțeleg de unde atâta răutate în niște copii! Îmi pare rău dacă v-am stricat mood-ul, dar ei sunt viitorul' țării și nu putem să acceptăm astfel de comportamente. Si eu am fost bullyied în școala generală, dar nici chiar așa! De unde atâta agresivitate? De unde atâta ură? Sunteți șmechere că o bateți? Sunteți niște ratați, fraieri, idioți! Ca altfel nu pot să vă numesc', a răbufnit într-un story pe Instagram Alexandra Stan.

Alexandra Stan a continuat: Am încercat să nu rezonez cu victima dar este foarte greu să nu o fac! M-am cutremurat când am văzut! Și am început să plâng! Parcă suntem niște animale! Asta e prea de tot!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter