Tatăl bătăușei din Târgu Jiu este revoltat, după ce fiica sa de 14 ani a stat o zi în arest: "E prea mult. Sunt alții cu săbii care..."

Publicat pe

Tatăl bătăușei din Târgu Jiu, care a umilit și agresat fizic și verbal o colegă de 13 ani, este revoltat după ce fiica sa a petrecut o zi în arest. Acesta consideră că gestul fiicei sale nu este atât de grav, încât să fie pedepsită atât de aspru și compară situația cu evenimente mai grave care au necesitat intervenția Poliției.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Soția mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu…

Am fost îngrădiți de acest drept de a sta lângă copiii noștri și iată consecințele. Știu că a fost o greșeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poți să vezi, mă pun și în postura părinților fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuți decât mine. Mă duc eu în locul ei… „, a spus bărbatul după ce fiica sa a stat 24 de ore în arestul Poliției, drept pedeapsă pentru faptele de o violență greu de privit, ce au devenit virale pe internet.

Citește și:

Explicația halucinantă a tatălui fetei violente din Târgu Jiu, care și-a lovit și umilit colega. Copila de 14 ani, care nu este la prima abatere, și-a petrecut noaptea în arestul Poliției

Bărbatul aduce acuzaţii dure la adresa poliţistului care a luat decizia de a o reţine în arest pentru 24 de ore:

„Să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta. Poate am greșit noi ca părinți undeva, vreau să îndreptăm greșeala, dar fiica mea mai are dreptul la încă o șansă în viață. Și polițistul a vrut el să dea exemplu în țară, să aresteze copilul ăsta de 14 ani.”, a mai spus tatăl bătăușei din Târgu Jiu.

Incidentul a intrat în atenţia publică, după ce un videoclip, în care o minoră de 13 ani era bătută şi umilită cu bestialitate de alte patru adolescente, a apărut pe reţelele de socializare. Una dintre fetele agresoare a fost reţinută pentru 24 de ore, însă minora a fost eliberată astăzi.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter