Speak și Ștefania s-au testat pentru coronavirus, după ce filmările emisiunii cu Nea Mărin au fost oprite de urgență. Ce rezultat au primit

Publicat pe

Nea Marin a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu doar câteva zile, iar printre vedetele noului sezon a emisiunii prezentate de ei se numără și Speak și Ștefania, care au fost nevoiți să stea în autoizolare pentru ceva timp. Acum, cei doi s-au testat pentru coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Speak și Ștefania s-au testat pentru coronavirus!

Cu doar câteva zile în urmă Nea Marin, vedeta de la Antena 1, a fost confirmat cu noul coronavirus, chiar în timp ce se afla la filmările show-ului care urmează să apară în curând pe micile ecrane. În cadrul emisiunii au luat parte mai multe persoane publice, printre care și Speak și Ștefania!

Imediat după întreaga echipă a aflat că a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, mulți dintre cei care au avut contact direct cu Nea Marin s-au testat pentru coronavirus, iar asta au făcut și Speak și Ștefania!

Cei doi au anunțat într-un vlog de pe canalul lor de Youtube că și-au făcut testul, iar rezultatul indicat a fost negativ. Pentru a fi siguri că nu s-au infectat, aceștia au repetat la câteva zile testul pentru COVID-19, iar în continuare totul a arătat negativ.

Am ales să facem și al doilea test

Speak și Ștefania și-au ținut fanii la curent cu starea lor de sănătate. Cei doi nu prezintă niciun simptom și iată ce au declarat imediat după ce au aflat că testul pentru coronavirus a indicat negativ.

Citește și: Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, participă la Chefi la Cuțite

„Rezultatul este negativ pentru amândoi. Am ales să facem şi al doilea test pentru a fi siguri. (…) Am scăpat ca prin urechile acului. Mă bucur că acum putem ieşi din casă. (…) Oricum, nu avea rost să vorbim până nu ştiam ceva sigur. Nu avem simptome, nu avem nimic.”, a spus Speak pe YouTube!

Speak și Ștefania, prietena acestuia, Alex Velea și Zani (concurent la Chefi la cuțite) au însoțit echipa de filmare în calitate de vedete implicate în această nouă producție al cărei nume nu a fost încă stabilit.

Citește și: Răsturnare de situație! În memoria lui Cornel Galeș, Viviana, fosta iubită, și Doina, nașa lui de cununie, au îngropat securea războiului

Emisiunea trebuia să apară în 2021

Emisiunea urma să intre în 2021 în grila de programe a Antenei 1. În a treia zi de filmări, unul dintre membrii echipei de producție care se ocupă de cazări a fost confirmat cu coronavirus. Au urmat testările și așa s-a depistat că Nea Marin, dar și un operator sunt  infectați.

Speak și Ștefania s-au testat pentru coronavirus, după ce filmările emisiunii cu Nea Mărin au fost oprite de urgență. Ce rezultat au primitSpeak și Ștefania s-au testat pentru coronavirus, după ce filmările emisiunii cu Nea Mărin au fost oprite de urgență. Ce rezultat au primit

Firesc, fimările de la Techirghiol au fost sistate și toată lumea a fost trimisă acasă, în autoizolare, abandonându-se astfel realizarea celorlalte episoade ce urmau să fie turnate în alte locații din țară.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter