Doi pacienți din Buzău vindecați de Covid-19 și externați s-au reinfectat. Cei doi fuseseră testați de 2, respectiv 3 ori negativ înainte de a fi externați

Publicat pe

Doi bărbați din Buzău au fost declarați vindecați de coronavirus, după ce au fost internați în spital, tratați și apoi externați. Recent, ei au fost testați pozitiv, în a 12-a zi de izolare de când au fost externați. 

„Pe 6 aprilie 2020, conform recomandărilor de la externare, au fost recoltate probe de la doi pacienți care au fost externați în data de 26 martie 2020. Externarea celor doi pacienți s-a făcut în urma recoltării consecutive a două (în cazul primului pacient), respectiv trei probe (la al doilea pacient), ale căror rezultate au fost negative.

Rezultatul probelor recoltate pe 6 aprilie celor doi pacienți a sosit pe 7 aprilie 2020 și a fost pozitiv. Cei doi pacienți, unul de 46 de ani și celălalt de 29 de ani, după externare, s-au izolat împreună la același domiciliu, fără a avea alte contacte. Pacienții sunt asimptomatici și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat', informează Prefectura Buzău.

Până la data de 8 aprilie, la nivelul județului Buzău, 13 persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter