Răzvan Fodor, despre momentele neplăcute din aventura Asia Express: „Fiica mea nu a încasat prea bine perioada asta lungă de separare!” Exclusiv

Publicat pe

Pentru multe săptămâni, Răzvan Fodor și Sorin Bontea și-au fost, reciproc, cel mai apropiat om în crunta experiență numită „Asia Express'. Aventura a sudat o prietenie indestructibilă între ei, mai cu seamă că toți cei dragi de acasă erau la mii de kilometri depărtare. Diana, fetița lui Răzvan Fodor, nu a făcut față cu brio plecării tatălui ei și a dezvoltat o serie de ticuri anxioase din acest motiv.

Răzvan Fodor, despre momentele neplăcute din aventura Asia Express: „Fiica mea nu a încasat prea bine perioada asta lungă de separare!' ExclusivRăzvan Fodor, despre momentele neplăcute din aventura Asia Express: „Fiica mea nu a încasat prea bine perioada asta lungă de separare!' Exclusiv

„Fără doar și poate aș spune din nou Da provocării Asia Express, dacă ar trebui să o iau de la capăt, deși a fost extrem de greu. Faceți-vă un film și imaginați-vă că în fiecare seară trebuie să te rogi de cineva să te lase să dormi la el în casă/ pe podea/ în garaj/ beci/ curte. După ce ai reușit asta, trebuie să treci peste rușine, și să ceri și de mâncare, iar ea poate fi orice: o mână de orez, un fruct sau, dacă ai noroc, prinzi și o bucată de proteină în farfurie. Iar în tot timpul asta, tu nu știi nimic de familia ta! Crede-mă, că după 2-3 săptămâni te întrebi ce cauți acolo.”, a declarat Răzvan Fodor în numărul de aprilie al revistei VIVA!.

Alături de Sorin Bontea, Răzvan Fodor formează una dintre cele mai îndrăgite echipe din al treilea sezon al show-ului Asia Express și au câștigat nu doar un capital uriaș de imagine, ci și câte un prieten pe viață.

„Între noi doi a fost o camaraderie la alt nivel. Nu vreau să se supere nevastă-mea, dar pentru aproape două luni, a fost jumătatea mea perfectă.”, ni s-a destăinuit Răzvan.

Citește și:

EXCLUSIV. Chef Sorin Bontea, despre viața grea din ASIA EXPRESS 3: „N-am cuvinte să descriu ce am trăit acolo, m-am întors mai slab cu 9 kg.'

Soția l-a convins să plece în aventură

„Nu am fost reticent la ideea de aventură, am fost reticent la ideea că voi fi departe de familie, fără posibilitatea de a lua legătură cu ele. Au fost multe persoane care m-au convins să încerc experiența asta: de la soție, la prieteni, la foști concurenți. Irina a fost entuziasmată de la început. Noi, împreună, am mai plecat în mici vacanțe cu miros de expediție, așa ca ea știe cu ce se mănâncă și a fost convinsă că o sa construiesc niște amintiri greu de uitat în Asia Express.”, ne-a povestit Răzvan.

La opt ani și un pic, Diana, fetița lui Răzvan, nu a primit foarte bine plecarea tatălui ei de acasă, pentru mai bine de două luni.

„Deși Irina și cu mine am încercat să îi explicăm ce aventură o să trăiască tati și cu câte poveșți o să vină acasă, Diana nu a încasat prea bine perioada asta lungă de separare. Ba, la un moment dat, a dezvoltat și niște ticuri anxioase care au trecut însă imediat ce m-am întors acasă.”, s-a confesat Răzvan în VIVA! de aprilie.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter