Alex Velea, dezvăluire surprinzătoare: "Dacă nu făceam muzică, aș fi făcut videochat. Mă ajută corpul și fața"

Publicat pe

Nu puțini dintre artiștii români au studii care nu au nicio legătură cu muzica, și nici Alex Velea nu face excepție. Interpretul a declarat, mai în glumă, mai în serios, că dacă nu ar fi ales cariera muzicală, ar fi făcut videochat…

Aflat printre invitații ProSport Live, alături de Antonia, frumoasa lui parteneră, Alex Velea a făcut o declarație surprinzătoare, spre deliciul fanilor. Cei doi artiști au vorbit deschis, ca de fiecare dată, despre viața lor de familie, despre cei trei copii, dar și despre schimbările survenite în viața lor din cauza pandemiei de coronavirus.

În aceste zile, atât Alex Velea, cât și Antonia au luat, la fel ca toți artișții, o nedorită pauză muzicală, concertele și evenimentele fiind puse în stand-by pe termen nedeterminat. Cu toate acestea, are și autoizolarea părțile ei bune, deoarece așa pot petrece mai mult timp împreună și alături de copiii lor.

Mă ajută corpul și fața

Moderatorul emisiunii ProSport Live au vrut să știe mai multe despre pasiunile artistului. La capitolul fotbal însă, artistul a dezamăgit… Deși este pasionat de sală și de exercițiile fizice, Alex Velea a recunoscut că nu este microbist, chiar dacă s-a născut în Craiova, a cărei echipă iconică a primit numele „campioana unei mari iubiri”. Mai apoi, întrebat ce carieră ar fi urmat, Alex Velea a răspuns în stilu-i binecunoscut, mărturisind că trupul bine lucrat la sală îl recomandă pentru o astfel de îndeletnicire…

„Nu sunt microbist, dar știu ce înseamnă Universitatea Craiova pentru orașul nostru și le doresc succes. N-am mai fost de mult la meci. Nu avem timp de emisiuni, de televiziuni. Copiii i-am vândut. Când eram copii și ne-am gândit să facem treaba asta, nu ne-am dat seama ce sacrificii presupune această meserie.
Eu nici nu vreau să spun că sunt și în carantină, că o să creadă lumea adevărul. Aș fi făcut videochat! Mă ajută corpul și fața. Glumesc! Eu eram inginer, asta am făcut, Ingineria și Protecția Mediului' a spus artistul.

Alex Velea, dezvăluire surprinzătoare: "Dacă nu făceam muzică, aș fi făcut videochat. Mă ajută corpul și fața"Alex Velea, dezvăluire surprinzătoare: "Dacă nu făceam muzică, aș fi făcut videochat. Mă ajută corpul și fața"

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter