Dragoste în vremea coronavirusului: doi italieni și-au serbat nunta de aur la Terapie Intensivă, cu ajutorul asistentelor impresionate de povestea lor

Publicat pe

După ce cunoști povestea de dragoste dintre Sandra, de 71 de ani, şi Giancarlo, de 73 de ani, ai putea spune cu adevărat că dragostea învinge orice, împreună la bine și la greu, dar și fericiți până la adânci bâtrâneți pentru că acestui cuplu de italieni li se aplică toate vorbele alese, spuse cândva despre dragoste.

Dragoste în vremea coronavirusului: doi italieni și-au serbat nunta de aur la Terapie Intensivă, cu ajutorul asistentelor impresionate de povestea lorDragoste în vremea coronavirusului: doi italieni și-au serbat nunta de aur la Terapie Intensivă, cu ajutorul asistentelor impresionate de povestea lor

Internați la Terapie Intensivă, în spitalul Murri, din regiunea Marche, Sandra și Giancarlo au putut sărbători nunta de aur, cu ajutorul asistentei medicale Roberta Ferretti. Toate cadrele medicale au fost impresionate sde povestea lor de dragoste și le-au dat posibilitatea de a se ține de mână în ziua în care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

'Sandra plângea tot timpul. Nu a fost niciodată despărţită de soţul ei de când s-au căsătorit. Îşi făcea griji pentru el şi voia să îl îngrijească personal, chiar dacă era legată la aparatele cu oxigen. În celălalt salon, Giancarlo îmi spunea să îi spun Sandrei că o iubeşte mult', a povestit emoţionată asistenta, conform Click!. Ea a aflat de la copiii celor doi bătrâni, Andrea şi Gianluca, despre ziua în care ar trebui să celebreze nunta de aur.

Bătrânii s-au ţinut de mână, s-au privit în ochi pentru prima oară după 14 zile şi şi-au spus că se iubesc. Fotografiile cu petrecerea neobişnuită au făcut înconjurul planetei. Şefa secţiei Terapie Intensivă din spitalul Murri, Lusisanna Cola, a subliniat: 'Părinţii noştri s-au născut pentru a fi împreună până la sfârşit. Apropierea îi ajută să treacă mai uşor peste boală, pericole, suferinţă'.

foto: Click!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter