Cum se menține Corina Caragea în formă. Prezentatoarea TV are o siluetă de invidiat, fără prea multe restricții: "Mănânc ce vreau, însă..."

Publicat pe

Corina Caragea arată splendid la 37 de ani. Are o siluetă de invidiat, culmea fără prea mari eforturi. Face mult sport, însă nu își pune prea mari restricții la mâncare. Frumoasa prezentatoare ne-a împărtășit secretele ei!

Cum se menține Corina Caragea în formă. Prezentatoarea TV are o siluetă de invidiat, fără prea multe restricții: "Mănânc ce vreau, însă..."Cum se menține Corina Caragea în formă. Prezentatoarea TV are o siluetă de invidiat, fără prea multe restricții: "Mănânc ce vreau, însă..."

Te știm de la pupitrul știrilor, iar în viața de zi cu zi ești o prezență discretă. Cum este Corina Caragea în culise? Ce nu se vede pe micul ecran?

Sunt un om normal cu rele și bune. (zâmbește) Sunt echilibrată și pragmatică, fidelă și conservatoare. Am aceiași prieteni de-o viață, la care țin foarte mult și cu care îmi petrec timpul liber. Fie că plănuim o călătorie sau o ieșire la film ori o cafea.

Citește și: Corina Caragea a vorbit în premieră despre nuntă și copii: Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări.Nu mă arunc cu capul înainte'. Când ar vrea să devină mamă

Care este cea mai mare calitate a ta? Dar defectul care îți provoacă cele mai multe probleme?

Sunt loială și sinceră, uneori prea sinceră, deci acesta din urmă îmi e și defect, căci sunt transparentă. Nu știu să îmi cosmetizez sentimentele.

Este evident pentru toată lumea ca ești pasionată de sport… Ce alte secrete mai ai pentru a-ti menține silueta?

Fac sport cât să îmi mențin starea de sănătate și corpul în formă bună. Atât. Nu exagerez și nici prea harnică nu sunt. (zâmbește) Merg la meciuri de fotbal sau baschet și încurajez pe oricine să își ducă copilul la sport pentru nenumăratele lui beneficii. Am grijă să nu exagerez cu mâncarea, să evit băuturile acidulate și prăjelile, dar repet, nu exagerez. Mănânc ce vreau, însă moderat.

Citește și: Corina Caragea, despre nuntă:”Căsătoria nu validează neapărat dragostea!”

Care este primul lucru pe care îl faci când ajungi acasă?

Duș.

Care este cea mai profundă lecție de viață pe care ai învățat-o până acum?

Niciodată nu pierd. Ori câștig, ori învăț.

Corina Caragea ne-a mai răspuns și la alte întrebări despre calități, defecte, regrete, frumoasa prietenie care o leagă de colega sa, Ramona Paun într-un interviu ce apare în numărul de luna martie al revistei VIVA!

Sursa foto: Facebook, PR

Citește și: Corina Caragea: „Primii bani castigați din blog i-am cheltuit pe loc – pentru un nou bilet de avion”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter