Corina Caragea: "Primii bani castigați din blog i-am cheltuit pe loc – pentru un nou bilet de avion"

Publicat pe

Pe Corina Caragea o știm cu toții de la pupitrul știrilor sportive PRO TV, însă frumoasa brunetă și-a croit drum și în mediul online. De câțiva ani scrie pe corinacaragea.ro, acolo unde împărtășește cu cititorii ei experiențele din vacanțe, tot felul de tips-uri de călătorie ori interviuri cu personalități din televiziune. De data aceasta am luat-o noi la întrebări și am aflat ce a făcut cu primii bani câștigați din blog sau care sunt hashtagurile preferate. 

 

Cum ai făcut primii bani din blog și pe ce i-ai cheltuit?

Banii din blog au venit pentru că nu i-am așteptat și nu am alergat după ei. Am făcut blogul ca o extensie a comunicării mele cu telespectatorii care îmi tot scriau pe Facebook să îmi ceară sfaturi legate de vacanțele mele, de locurile în care am fost, să îmi dea la rândul lor recomandări pe aceste subiecte. Eu am fost influencer' înainte de a avea www.corinacaragea.ro sau paginile de Social Media. Așa că am avut mereu mare grijă ce spun, ce fac, cu cine îmi asociez imaginea. Fiind un nume curat, blogul este atrăgător și pentru potențiali clienți. Însă sunt foarte selectivă, am ales să fac asta foarte rar și să recomand numai produse cu care sunt în total acord. Primii bani castigați astfel i-am cheltuit pe loc – pentru un nou bilet de avion. De altfel, ca toți banii mei. Nu am colecții de pantofi, haine, bijuterii, nu am mașini de lux sau case. Însă am valize care abia așteaptă să fie plimbate.

Ce faci dacă mâine dispare Internetul?

Ce facem noi toți? Căci a devenit o unealtă indispensabilă pentru lumea de astăzi și din viitor. Este însă o sabie cu două tăișuri. Este menit să ne apropie, dar în acealași timp ne desparte. Ne informează, dar la fel ne induce în eroare. Filtrul este însă numai la noi. Dacă mâine dispare, eu, din fericire, am prins și perioada când nu îl aveam, deci voi supraviețui. J

Ce cred părinții despre ocupația ta de blogger?

(râde) Mai stai și tu locului acasă, nu mai da banii pe prostii, cam asta îmi spun părinții. Bine, nu mai am vârsta la care părinții să îmi dicteze profesia. De fapt, nu au făcut-o niciodată, din fericire.

Ai primit propuneri indecente online? Poti da exemple?

Ohooo, câte nu sunt. Cadoul ăsta minunat pe care l-am primit cu toții – Facebook, Instagram, mail, are și o latură malefică: este un perete pe care poate scrie chiar ORICINE. Trebuie să îți asumi asta în momentul în care intri în joc, iar cum în cazul meu oamenii mă și văd la televizor, la ore de maximă audiență, plaja este foarte largă și include oameni foarte diverși. Cunoscuți sau nu, în toate mințile sau nu, bogați sau săraci, hateri sau admiratori.

Ce cheltuieli lunare și ce eforturi presupune meseria de blogger?

Deși din exterior pare ușor, recunosc că și eu am crezut asta înainte, nu este chiar așa. Investiția este foarte mare: de timp, răbdare, bani, creativitate. Pentru mine este un hobby, însă blogging-ul chiar are toate ingredientele unui job adevărat.

Care sunt hashtagurile tale preferate?

#beautifuldestinations și #traveladdict J

Care sunt cele mai penibile hashtaguri pe care le-ai intalnit in social media?

Nu vreau să le înșir, dar da, cum spuneam, Internetul este un perete pe care poate scrie oricine. Așadar, material de distracție există. Eu nu dau follow celor care folosesc hashtagurile acelea foarte lungi și oamenilor care postează (pe blog, FB, Insta) fără niciun rost. Cred că este important să livrezi calitate, nu cantitate, să ai conținut, oamenii să plece cu ceva de pe pagina ta, să nu le irosești degeaba acele secunde din viață. Să nu alergi după multe vizualizări/like-uri, să îți placă ce postezi, în primul rând ție, și să nu faci asta pentru bani. Toate cele enumerate arată că ai respect pentru tine și pentru cei care te urmăresc.

Citește și:

Adevărul despre relaţia dintre Mădălina Ghenea şi Matei Stratan! Prima declaraţie oficială a vedetei, după ce ar fi fost bruscată

Alina Eremia, secretul unui ten lipsit de imperfecţiuni. Uite cum reuşeşte cântăreaţa să arate impecabil

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă