Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi la propria nuntă! Ce spune vedeta şi despre următorul copil

Publicat pe

Weekendul care a trecut a fost unul foarte important pentru Ilinca Vandici. Prezentatoarea TV s-a căsătorit cu Andrei Neacşu şi tot atunci a avut loc şi botezul fiului său Zian Ioan. Vedeta a plâns în biserică când preotul i-a adus aminte de tatăl său care a murit.

Duminică, Ilinca Vandici a trăit momente intense mai ales la sfârşitul cununiei religioase din biserică. Preotul a spus că este foarte frumos faptul că a ales pentru fiul său numele tatălui ei.

Prezentatoarea TV a izbucnit imediat în lacrimi în momentul în care preotul a adus aminte că tatăl ei a murit în anul 2008.

„Numele copilului poartă numele tatălui tău. Este un moment de bucurie şi nu trebuie să ai lacrimi de tristeţe. Este un moment în care noi, iată astăzi, trecem pragul bisericii depănând amintiri frumoase, cele mai multe. Ai dreptul să te bucuri de acest moment din viaţa ta, unic!' a spus preotul.

Ilinca Vandici mai are de gând să devină mamă încă o dată, dar nu foarte curând. Este posibil ca în câţiva ani să îi facă un frate sau o soră lui Zian.

Încă nu pentru că toată atenția trebuie să fie asupra lui, dar poate într-un an sau doi, da. Și asta pentru că e minunat să ai copii', a adăugat vedeta.

Foto: Instagram, Captura TV

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă