Antonia a dezvăluit cum a cucerit-o Alex Velea. Detalii mega picante! Nu te așteptai la asta

Publicat pe

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul din România. El un „bad boy', ea una dintre cele mai frumoase femei din țară, multă lume se întreabă cum ce a cucerit-o Alex Velea pentru că în cazul lui este clar. Ei bine, Antonia a răspuns, iar detaliile sunt mega hot!

Își fac declarații de dragoste pe unde merg, iar Alex este absolut înnebunit după Antonia. Și dacă el a spus mereu ce l-a atras la frumoasa artistă, a venit și rândul ei să spună cu ce a cucerit-o Velea. Atenție! Detalii picante!

„Vorbea de mărime sau ceva? Să zicem că asta e în cazul lui (mărimea). El are foarte multe calități. În primul rând ne înțelegem unul pe altul așa de la sine. Nu ne-a luat foarte mult să ne învățăm unul pe altul. Ne-am înțeles din prima. Mereu ne regăsim. Asta e o chestie foarte frumoasă la noi. Ne dăm multă afecțiune unul altuia fără să îi spun „hai, ia-mă și pe mine în brațe' sau „pupă-mă'.  Vine el singur. Și mie îmi vine să îl ating într-una, să îi arăt afecțiune. Mi se pare important într-o relație. Este un tată foarte bun, am spus-o mereu, chiar mă ajută foarte mult și se descurcă. Suntem foarte atrași unul de altul și cred că și asta ajută foarte mult', a spus Antonia la Xtra Night Show.

Mai mult, aceasta știe cum să mențină focul pasiunii aprins, așa că a dezvăluit unul dintre secretele ei pentru ca relația să nu devină o rutină.

„Tocmai de aia încerci să mai faci ceva nou, să mai cumperi chestii noi, de exemplu lenjerie intimă nouă. Să mai ai ceva sexy o dată pe săptămână, nu îți cere nimeni să fii sexy în fiecare zi. Nu am cunoscut niciun bărbat până acum să mă facă să râd cum mă face el și cred că asta e un mare plus. Știe să iubească într-un mod în care nu am mai fost iubită niciodată', a mai dezvăluit artista.

Dar există și lucruri care o enervează pe Antonia la Alex.

„Mă enervează că de mai multe ori, nu de fiacare dată, are dreptate când ne certăm.'

Și dacă mulți se întreabă câți copii va mai face Antonia, aflați că artista a decis să se oprească aici. „3 pentru mine e maxim. Atât vreau și atât pot.'

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă