Eclipsă de Soare pe 10 iunie 2021. Care sunt cele mai afectate zodii

Publicat pe

Eclipsa de Soare din 10 iunie 2021 este cea de-a 16-a eclipsă inelară din secolul al XXI-lea, iar acest fenomen astrologic rar va afecta unele dintre zodii. În România, eclipsa parțială de Soare din 10 iunie va fi vizibilă doar din partea de nord a țării.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De unde se vede din România eclipsa parțială de Soare din 10 iunie 2021

Reprezentanții Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu' spun că eclipsa de Soare din 10 iunie 2021 va începe de la ora 13.17 și va fi vizibilă întâi din județele Bihor și Satu Mare, apoi treptat va deveni vizibilă și în Banat, Transilvania și Moldova.

„Este vorba de o eclipsă parțială de Soare, cu acoperire foarte mică a discului solar', se arată într-o postare pe Facebook a Observatorului Astronomic.

De unde se vede din România eclipsa parțială de Soare din 10 iunie 2021
Sursa foto: Facebook/ Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu'

Ce zodii sunt afectate de Eclipsa de Soare din 10 iunie 2021

Din 10 iunie 2021, unele zodii vor fi puse la încercare de către Univers. Lucrurile o vor lua pe un făgaș neașteptat. Mulți nativi vor fi nevoiți să treacă prin tot felul de obstacole, căci eclipsa vine cu anumite lecții karmice.

Cum sunt afectate zodiile de apă de Eclipsa de Soare din 10 iunie

Zodiile de apă (Scorpion, Rac, Pești) se răzgândesc în privința anumitor decizii pe care erau nevoite să le ia. Racii pot fi defazați de niște termene care schimbă, potrivit fanatik.ro.

Anumite călătorii se pot amâna pentru ei pentru cea de-a doua jumătate a lunii. Peștii și Scorpionii se lovesc de greșelile trecutului. Trebuie să devină responsabili pentru anumite lucruri pe care le-au spus sau le-au făcut.

Unele răutăți care au provocat durere în sufletele celor din jur se pot întoarce acum asupra lor.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun. Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care trădează mereu.Ferește-te de ele!

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Cum sunt afectate zodiile de foc de Eclipsa de Soare din 10 iunie

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt încurajate să nu mai tacă, să pună piciorul în prag. Cu excepția Leilor, celelalte două zodii vor avea parte de câștiguri substanțiale la toate capitolele.

Leii trebuie să fie cu ochii în patru căci această eclipsă de Soare aduce o serie de momente cu o încărcătură emoțională aparte. Nu este cazul să riște din punct de vedere profesional nimic.

Cum sunt afectate zodiile de aer de Eclipsa de Soare din 10 iunie

Zodiile de aer (Balanță, Gemeni, Vărsător) dau de greu în jurul datei de 10 iunie. Eclipsa de Soare va avea efecte asupra lor pe termen îndelungat.

Cele mai afectate sunt Balanțele. Vor fi în vizorul astrelor pentru că vor descoperi anumite adevăruri neplăcute despre oameni dragi lor.

Gemenii primesc o șansă nouă de investiție, iar Vărsătorii trebuie să amâne anumite proiecte căci apar probleme pe care nu le pot gestiona singuri.

Cum sunt afectate zodiile de pământ de Eclipsa de Soare din 10 iunie

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pun preț pe comunicarea pe cei din jur. Eclipsa le atenționează pe Fecioare să fie mai atente la stilul lor de viață, căci își pun în joc sănătatea.

Taurii muncesc de nu se văd și simt nevoia să ia o pauză. Capricornii sunt vedetele eclipsei de Soare: au succes în tot ce își propun.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter