Elevă depistată cu COVID-19 după Evaluarea Națională. Fata de 14 ani este internată alături de părinții ei, de asemenea pozitivi

Publicat pe

O elevă de 14 ani din Craiova, care a dat examenul de Evaluare Naţională, a fost depistată pozitiv cu COVID-19, la două zile după încheierea probelor. Fata este internată alături de părinții ei, de asemenea infectați cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Fata a început să se simtă rău după ce a dat proba de matematică, iar testarea ei s-a făcut pe 23 iunie. Eleva este internată în spital alături de părinți, care au fost confirmaţi şi ei cu coronavirus.

Direcţia de Sănătate Publică a raportat cazul, fără să menţioneze însă că este vorba despre o elevă care a susţinut Evaluarea Naţională, potrivit Antena 3.

Autoritățile locale au precizat că până acum niciunul dintre elevii aflați în aceeași sală nu are vreun simptom. În timpul examenelor de Evaluare Națională, elevii au purtat mască, iar spațiile au fost dezinfectate după fiecare probă.

Eleva nu a prezentat simptome, a avut temperatura 36,2 și 36,1 înainte de susținerea probelor de examen.

Numărul îmbolnăvirilor de coronavirus, în scădere

Până astăzi, 29 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 26.582 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18.912 au fost declarate vindecate și externate. În total, 1.634 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 28.06.2020 (10:00) – 29.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 22 decese (12 bărbați și 10 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bihor, Botoșani, Brașov, Constanța, Iași, București, Mureș, Prahova, Suceava și Vrancea.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter