Katy Perry, însărcinată cu Orlando Bloom, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a vrut să se sinucidă după despărțirea de actor: "Am clacat"

Publicat pe

Katy Perry are numai motive de bucurie: s-a logodit cu actorul Orlando Bloon și urmează să devină mamă pentru prima oară. Însă, înainte de aceste evenimente fericite, vedeta a trecut prin clipe extrem de dificile, dezvăluind chiar că a fost pe punctul de a-și lua propria viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Katy Perry se deschide și vorbește despre clipele terifiante prin care a trecut în urmă cu trei ani, după despărțirea de Orlando Bloom, cel care va deveni curând tatăl copilului ei.

„Pur și simplu, am clacat, m-am prăbușit', a declarat Katy Perry într-un interviu la SiriusXM CBC, dezvăluind că a vrut să se sinucidă din pricina problemelor din viața personală și din carieră la acel moment.

Citește și: S-a aflat cine este iubitul misterios al Andreei Mantea! Partenerul prezentatoarei lucrează tot în televiziune:„Sunt de 4-5 ani împreună'

„Cariera mea se afla pe o pată ascendentă și tot urca, apoi a coborât, nu mult din perspectiva altora. Dar pentru mine momentul acela a fost precum un seism puternic. Am dat atât de mult, m-am consumat și pur și simplu toate acestea m-au distrus. Mă despărțisem de iubitul meu care acum va fi tatăl copilului meu… Și apoi eram atât de încântată că voi da lovitura cu următorul album. Dar validarea nu m-a dus acolo sus, așa că m-am prăbușit', a declarat Katy Perry, potrivit profm.ro.

Vedeta susține că momentul de cumpănă a constituit un imbold pentru a analiza lucrurile și evenimentele din viața sa dintr-o altă perspectivă, recunoștința fiind cea care a împiedicat-o să recurgă la un asemenea gest necugetat.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Puterea Dragostei, sezon 3.Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat despre Livian și Iancu Sterp

Katy Perry: „Speranța a fost mereu o opțiune pentru mine”

„A fost cumva important pentru mine să ajung în acel punct, în care am fost distrusă, pentru a vedea golurile din viața mea dintr-o altă perspectivă. Și pentru a fi mult mai dimensională decât să-mi trăiesc viața ca un star pop însetat mereu după succes. Recunoștința este probabil cea care mi-a salvat viața, pentru că dacă nu descopeream că mă zideam în propria tristețe probabil aș fi făcut pasul și aș fi sărit. Dar am găsit modalitatea de a fi recunoscătoare. Atunci când totul devine greu, îmi spun: „Sunt recunoscătoare , sunt recunoscătoare!”, chiar dacă sunt într-o stare deplorabilă'.

Citește și:Reguli noi pentru turiștii români care merg în vacanță în Grecia, de la 1 iulie.Acesta este formularul pe care trebuie să-l aveți completat la vamă!

Speranța a fost mereu o opțiune pentru mine datorită relației mele cu Dumnezeu și a ceva ce e mai presus decât mine. Speranța mea e că ceva mai puternic decât persoana mea m-a creat cu un scop, pentru un anume motiv, și că nu sunt de lăsat și că fiecare persoană are o menire pe lumea aceasta', a declarat vedeta internațională.

Reamintim că Orlando Bloom și Katy Perry s-au despărțit pentr o perioadă în 2017, ulterior s-au împăcat, iar cuplul urmează să aibă acum o fetiță. De asemenea,cântăreața ar fi luat în considerare sinuciderea şi în urmă cu șapte ani, în 2013, imediat după despărţirea de soţul ei, Russell Brand.

Citește și: Costin Mărculescu ar fi împlinit astăzi 51 de ani! Ultima sa iubită, mesaj plin de regrete și furie:„Oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu!'

Katy Perry, însărcinată cu Orlando Bloom, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a vrut să se sinucidă după despărțirea de actor: "Am clacat"Katy Perry, însărcinată cu Orlando Bloom, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a vrut să se sinucidă după despărțirea de actor: "Am clacat"

Sursa foto: Instagram, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter