S-a aflat cine este iubitul misterios al Andreei Mantea! Partenerul prezentatoarei lucrează tot în televiziune: "Sunt de 4-5 ani împreună"

Publicat pe

În sfârșit, s-a aflat cine este iubitul misterios al prezentatoarei Andreea Mantea. Vedeta de la Kanal D își ține partenerul ascuns de aproximativ 5 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Andreea Mantea își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, mai ales după relația controversată avută cu Cristi, tatăl copilului ei.

Cum Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun bărbat de aproape cinci ani, există o serie de speculații pe această temă, mulți fiind chiar de părere că bruneta ar mai nutri sentimente pentru Cristi sau că ar mai exista vreo șansă de împăcare.

Citește și: Costin Mărculescu ar fi împlinit astăzi 51 de ani! Ultima sa iubită, mesaj plin de regrete și furie:„Oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu!'

Ei bine, adevărul este că vedeta de la Kanal D nu duce lipsă de dragoste, se simte împlinită și fericită în brațele unui bărbat misterios, despre care nu a dorit să dea prea multe detalii până la ora actuală.

„Pe degetul Andreei a apărut și un inel”

Se pare că cei doi ar avea o relație de aproape cinci ani, iar partenerul prezentatoarei ar lucra tot în televiziune. De asemenea, detaliul care le-ar fi atras atenția apropiaților în ultima perioadă ar fi apariția unui inel pe deget care ar semănă cu unul de logodnă, numai că momentan nu se știu detalii cu privire un asemenea eveniment din viața sa.

Citește și: Matteo și-a botezat fetița. Cum arată și cu cine seamănă micuța Mia:„Viața mea e completă'

Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată', au spus surse din anturajul Andreei Mantea, potrivit ciao.ro.

Citește și: Simona Halep, în vacanță cu iubitul la munte. Tenismena și Toni Iuruc au petrecut un weekend de neuitat:„Aproape Rai'

S-a aflat cine este iubitul misterios al Andreei Mantea! Partenerul prezentatoarei lucrează tot în televiziune: "Sunt de 4-5 ani împreună"S-a aflat cine este iubitul misterios al Andreei Mantea! Partenerul prezentatoarei lucrează tot în televiziune: "Sunt de 4-5 ani împreună"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter