Emil Constantinescu, de urgență la spital! Fostul președinte a fost operat, după un accident casnic

Publicat pe

Fostul președinte Emil Constantinescu a ajuns de urgență la Spitalul Militar, unde a fost și supus unei intervenții chirugcale, după ce a suferit un accident casnic!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fostul șef de stat a alunecat pe o suprafaţă spălată cu detergent. În urma incidentului, el și-a fracturat clavicula și glezna, fiind nevoie de operație.

Emil Constantinescu, în vârstă de 80 de ani, va urma recuperarea medicală la reşedinţă, pentru o perioadă de o lună şi jumătate, notează stirileprotv.ro.

Citește și: Ce se întâmplă în relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint.De ce nu vrea să o facă publică și ce se întâmplă între ei

Preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea sa şi cele mai călduroase mulţumiri echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, condusă de doctorul Marius Stănescu. Mulţumiri doamnei prof. dr. Mariana Jinga, director medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă. Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază pentru sprijinul acordat', se arată într-un comunicat oficial.

Citește și: Decizia luată de Brigitte și Florin Pastramă la un an de la nuntă. Cei doi au plecat din România:'Ne bucurăm…'

Reamintim că Emil Constantinescu a fost președinte în perioada 29 noiembrie 1996 – 20 decembrie 2000.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Președintele Braziliei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus!Șeful de stat a participat la mai multe evenimente publice fără mască

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter