Horoscop 2022 pentru zodia Săgetător. Previziuni astrale pentru tot anul

Publicat pe

Horoscop 2022 Săgetător. Nativii din zodia Săgetător vor avea parte de un an excelent pe anumite planuri. Însă, vor fi nevoiți să fie atenți la anumite aspecte din viața lor. Iată ce îți rezervă astrele pentru anul 2022 și de ce trebuie să ții cont pentru a avea un an de succes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2022 Săgetător. Carieră

Nativii din zodia Săgetător pornesc anul 2022 cu dreptul. Se vor bucura de reușite excepționale și vor avea parte de foarte multă imaginație. Creativitatea ta este la cote maxime și reușești să faci tot ce îți propui.

Totuși, ar fi bine dacă ai avea pe cineva lângă tine, care să te mai ajute ocazional. Știm cu toții că le poți face pe toate, însă vor exista anumite situații în care te vei simți depășită.

Ești dispusă să dai tot ce ai în anul acesta și este foarte posibil ca, în luna aprilie, să primești o ofertă de nerefuzat.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Ascendent în Capricorn – trăsături de caracter.Ce înseamnă să ai ascendentul în Capricorn

Citește și: Ascendent în Pești – trăsături de caracter.Ce înseamnă să ai ascendentul în Pești

Horoscop 2022 Săgetător. Bani

Nu trebuie să îți faci griji în privința banilor. După muncă, vei primi și răsplata, care va fi una destul de mare. Banii aceștia îți vor asigura un trai destul de bun și nu va mai fi nevoie să faci diferite împrumuturi sau să îți faci economii pentru zilele negre.

Anul acesta vei primi sume importante din mai multe proiecte. Astfel, vei încerca să-ți pui ordine în gânduri și îți vei dori să investești în ceva. Consultă-te cu cineva din domeniu pentru porni cu dreptul.

Horoscop 2022 Săgetător. Dragoste

O să fie un an destul de dificil pe plan personal. La începutul lui 2022 vei avea parte de mai multe dezamăgiri și o să fii destul de afectat de cele întâmplate.

Însă, trebuie să îți păstrezi calmul și să încerci să nu pui la suflet ieșirile nejustificate ale oamenilor din jur, chiar dacă sunt niște persoane apropiate.

Începând cu cea de-a doua jumătatea, lucrurile vor evolua în relația ta. Dăcă vei întâmpina probleme în relație, vorbește cu partenerul deschis despre ceea ce te apasă și vei trece peste altfel.

Dacă ești un Săgetător singur, trebuie să te pregăteși pentru că o persoană va intra în viața ta și îți va da lumea peste cap.

Horoscop 2022 Săgetător. Sănătate

Vei începe anul cu probleme serioase de sănătate și chiar va fi necesar să umbli după medici și tratament. Totul se va rezolva din cea de-a patra lună a anului, însă tot va trebui să fii atent la stilul tău de viață.

Încearcă să ai un stil de viață cât mai sănătos și să înclini balanța tot timpul în favoarea ta. Este indicat să îți asculți corpul, pentru că el îți va transmite semnale atunci când nu va fi ceva în regulă.

sursă foto- Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter