Horoscop de Paște. Zodiile cu cele mai mari bucurii

Publicat pe

Horoscop de Paște. Unele zodii au parte de mari bucurii în această perioadă, în timp ce alte semne zodiacale învață lecții care le vor ajuta pe viitor. Depinde de fiecare zodie în parte cum percepe experiențele prin care trece, însă trebuie reținut că nimic nu este întâmplător și trebuie să luați ce e mai bun din fiecare zi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Până după data de 2 mai, anumite zodii au de trecut prin tot felul de examene ale vieții și au parte de adevărate revelații spirituale, de bucurii cum n-au întâlnit niciodată.

Horoscop special de Paște. Capricornii, printre favorizați

Capricornii sunt de departe avantajați în această perioadă. Efectele lui Pluto retrograd și a Lunii Pline din 27 aprilie vor fi resimțite într-o manieră pozitivă în următoarele două săptămâni.

Acești nativi vor simți cum Dumnezeu le pune mâna în cap. Vor fi mai inspirați, mai muncitori, mai săritori și mai fericiți să vadă ce fel de oameni au în jurul lor, potrivit fanatik.ro.

De asemenea, Racii vor avea o perioadă din ce în ce mai bună după câteva luni destul de crâncene. Nativii de apă sunt susținuți pe planul carierei și sunt protejați cei care pornesc la drum mare, în special cei care călătoresc cu vaporul pe mări și oceane.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodii care vor relații de scurtă durată.Nativii care fug de angajamente

Citește și: Top 4 cele mai romantice zodii

Horoscop de Paște. Săgetătorii sting conflictele din familie

Din lista zodiilor binecuvântate de Divinitate de Paște fac parte și Săgetătorii, care vor avea un rol fundamental în a crea pace în jurul lor.

Vor fi mediatori în anumite conflicte care apar în familie. Poate fi vorba despre un conflict între generații sau de probleme legate de patrimoniul familiei. Săgetătorii primesc harul divin de a sădi liniștea și armonia de care e nevoie în orice casă mai ales de sărbători.

Ultimii, dar nu cei din urmă în perioade Paștelui sunt Berbecii. Au tras și ei din greu să se ridice la nivelul așteptărilor lor în primul rând și apoi la nivelul așteptărilor celorlalți.

Horoscop de Paște. Berbecii primesc lecții de viață

Berbecii trebuie să fie extrem de atenți la ce se întâmplă chiar în zilele de Paște, pe 2 și pe 3 mai, căci vor primi câteva vești extraordinare din partea anumitor oameni de care vor afla că depinde destinul lor.

Berbecii au tot așteptat anumite decizii și nu au acționat de teamă, din cauza lipsei unor certitudini, însă Divinitatea le întinde acum cea mai importantă mână de ajutor. Trebuie doar să privească în față și să se lase duși de val, căci toate se vor așeza treptat.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter