Horoscop indian. Ce zodie ești și care sunt calitățile, dar și defectele tale

Publicat pe

Horoscop indian. Zodiacul indian este un zodiac împărţit în 36 de perioade, a câte aproximativ zece zile fiecare. Fiecare decadă poate fi pusă în corespondenţă cu o zodie europeană. Simbolurile din horoscopul indian sunt foarte diferite de ceea ce știați și, în funcție de acestea, aflăm calitățile și defectele fiecărei zodii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Există cinci elemente în horoscopul indian – foc, apă, pământ, aer și cer – care sunt luate în considerare când se studiază horoscopul, alături de constelațiile cerești și de mișcarea Lunii. Astrologia indiana foloseste zodiacul sideral bazat pe constelatii iar astrologia vestica foloseste zodiacul tropical bazat pe anotimpurile din an date de miscarea Soarelui fata de Pamant.

Horoscop indian: Zodia Toporişcă – 21 – 31 martie

Nativul zodiei Toporişcă din zodiacul indian are o fire energică şi sociabilă şi este harnic, perseverent şi încrezător în propriile forţe. Are tendinţa de a deveni intolerant, rigid. Pe plan sentimental, nativul din zodia Toporişcă se dovedeşte foarte tandru, potrivit zodiac24.ro.

Horoscop indian: Zodia Apă – 10 – 19 februarie

Nativul zodiei Apă din zodiacul indian este deosebit de orgolios, încăpăţânat şi perseverent. Nu e bine să-i stai în cale când devine irascibil. Nativul din zodia Apă este un prieten devotat şi săritor, dar, din păcate, nu prea suportă să fie contrazis. Acţionează adesea sub impulsul momentului şi are tendinţa să cheltuiasca banii fără rost.

Horoscop indian: Zodia Arcaş – 11 – 20 ianuarie

Nativul zodiei Arcaş din zodiacul indian este un visător şi trăieşte într-o lume a lui. Este introvertit şi evită anturajele zgomotoase, preferând solitudinea si liniştea. Pe plan profesional, nativul din zodia Arcaş este adesea lipsit de simţ practic, dar poate fi deosebit de inventiv, datorită imaginaţiei sale bogate. În societate, nativul din zodia Arcaş este retras şi timid, dar nu ezită să sară în ajutorul prietenilor. Pe plan sentimental, are nevoie de un partener puternic şi ocrotitor, care să nu încerce să abuzeze de bunătatea şi sensibilitatea sa.

Horoscop indian: Zodia Balanţă – 24 sep – 3 octombrie

Nativul zodiei Balanţă din zodiacul indian are un deosebit simţ al dreptăţii. Pentru el, moralitatea este pe primul plan. Fiecare cuvânt şi fiecare gest sunt îndelung chibzuite, cu grija de a nu jigni pe nimeni, de a nu face nimic incorect faţă de cei din jur. Este încăpăţânat din fire şi nu poate fi abătut de la calea pe care a ales să o urmeze, este imun la argumente şi nu cedează ameninţărilor cu forţa. Nativul din zodia Balanţă are prieteni puţini, pe care şi-i alege cu multă exigenţă, după criterii morale.

Horoscop indian: Zodia Birjar – 11 – 20 aprilie

Nativul zodiei Birjar din zodiacul indian are o fire voluntară şi o fire cercetătoare. Sare uşor de la o idee la alta, îşi schimbă meseria frecvent, este destul de inconsecvent în opinii şi atitudini, îi plac începuturile. Ştie să îi mobilizeze pe ceilalţi şi poate fi un bun conducător în acţiuni ce presupun schimbare, revoluţie, progres.

Horoscop indian: Zodia Câine – 22 august – 1 septembrie

Nativul zodiei Câine din zodiacul indian este în primul rând curajos şi cinstit, calităţi cu care câştigă repede încrederea şi admiraţia celorlalţi. Generos, chiar altruist, nu ezită să îi ajute dezinteresat pe cei aflaţi în suferinţa. Nativul din zodia Câine este un partener de afaceri pe care te poţi baza, dar are un al şaselea simţ cu care „miroase' orice încercare de înşelătorie. În viaţă particulară, nativul din zodia Câine este foarte credincios, devotat familiei. Nu-şi doreşte decât linişte şi pace alături de un partener iubitor.

Horoscop indian: Zodia Caleaşcă – 31 ianuarie – 9 februarie

Nativul zodiei Caleaşcă din zodiacul indian este o persoană extrem de activă, mereu în mişcare, mereu în căutare de experienţe noi. Este curajos şi îi place să fie deschizător de drumuri. Nu este foarte cumpătat, ci adesea merge pe principiul „totul sau nimic'. Pe plan profesional, nativul din zodia Caleaşcă nu este deloc un executant docil şi conştiincios, dar poate fi un excelent explorator sau inventator. Nu suportă rutină şi caută activităţi care îl pun mereu la încercare sau din care poate învaţa lucruri noi în fiecare zi. Nativul din zodia Caleaşcă este un prieten devotat şi de nădejde. Deşi este devotat familiei, pentru care este în stare să mute munţii din loc, este posibil să aibă scurte aventuri.

Citește și: Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri

Citește și: Care sunt alimentele cu grăsimi bune și cum să le consumi

Citește și: Care este piatra ta norocoasă în funcție de zodie

Horoscop indian: Zodia Capră – 1 – 10 mai

Nativul zodiei Capră din zodiacul indian este un optimist convins şi, de regulă, este o persoană energică şi temperamentală. Este foarte inteligent, dar uneori entuziasmul şi nerăbdarea îl fac să se avânte în prea multe activităţi simultan, dintre care multe rămân nefinalizate. Îl prinde foarte bine rolul de deschizător de drumuri. În viaţă sentimentală, nativul din zodia Capră nu este deloc grăbit. Ştie să aştepte şi să-şi aleagă cu răbdare partenerul cel mai potrivit, căruia îi va fi credincios.

Horoscop indian: Zodia Elefant – 11 – 20 mai

Nativul zodiei Elefant din zodiacul indian este o persoană liniştită şi aşezată, răbdătoare şi perseverentă. Oricâte dificultăţi ar întâmpina, reuşeşte întotdeauna să-şi atingă scopurile. Nativul din zodia Elefant ţine foarte mult să aibă o profesie care să-i facă plăcere. Nu îl interesează posturi de conducere, dar poate fi un angajat conştiincios şi foarte eficient. În viaţă personală, nativul din zodia Elefant este un familist convins şi îşi doreşte o viaţă de familie liniştită, alături de un partener blând că şi el.

Horoscop indian: Zodia Corabie – 2 – 10 martie

Nativul zodiei Corabie din zodiacul indian are o statură impozantă şi o fire destul de greu de pătruns. În general, evită să se implice emoţional, iar atunci când interesele sale o cer, nu are scrupule. Nativul din zodia Corabie poate fi un om de afaceri prosper, fiind necruţător. În plan social, nativul din zodia Corabie reuşeşte să-şi facă mulţi prieteni, dar nu prea este genul pe care să te poţi bază la nevoie. Are mare succes la sexul opus, mai ales datorită aerului impunător şi misterios. În relaţiile sentimentale îi place să domine, iar în familie are tendinţa de a deveni un stăpân absolut.

Horoscop indian: Zodia Delfin – 24 octombrie – 2 noiembrie

Nativul zodiei Delfin din zodiacul indian este o persoană foarte activă şi hotărâtă. Oricât de mari ar fi riscurile unei acţiuni, el nu va ezită să şi le asume, pentru că îi plac tocmai senzaţiile ţări pe care le trăieşte pe muchie de cuţit. Este foarte pasional, dar destul de inconstant. De asemenea, este foarte cheltuitor, dar nu neapărat pentru persoană iubită sau pentru familie. De cele mai multe ori, Delfinul are vicii costisitoare.

Horoscop indian: Zodia Diamant – 11 – 20 iunie

Nativul zodiei Diamant din zodiacul indian este strălucitor în societate şi suficient de orgolios încât să considere că i se cuvine admiraţia necondiţionată a celor din jur. Cu toată siguranţă de sine pe care o afişează, este foarte sensibil la complimente şi măguliri. Tocmai acesta este punctul slab de care unii pot profită pentru a-l manipulă. Deşi este o persoană inteligentă, nativul din zodia Diamant are tendinţa de a fi superficial şi nu prea conştiincios. În dragoste, nativul din zodia Diamant este adesea capricios şi egoist, destul de greu de îmblânzit.

Horoscop indian: Zodia Fecioară – 24 august – 2 septembrie

Nativul zodiei Fecioară din zodiacul indian este foarte exigent din fire, mereu nemulţumit de şine. Aceeaşi exigenţă o manifestă şi faţă de cei din jur, care nu îi înghit foarte uşor spiritul critic. Pe plan profesional, nativul din zodia Fecioară ajunge de obicei la cel mai înalt nivel de cunoştinţe. Excelează în cultură şi are o logică imbatabilă. În familie şi în cercul de prieteni, nativul din zodia Fecioară este mult mai înţelegător, blând, chiar timid. Nu este un cuceritor, dar poate deveni foarte insistent dacă este convins că şi-a găsit jumătatea.

Horoscop indian: Zodia Fir – 21 – 31 mai

Nativul zodiei Fir din zodiacul indian este dotat cu un farmec deosebit, cu care îi cucereşte imediat pe cei din jur. Mai mult decât atât, este un maestru al cuvintelor. Este o persoană serioasă şi conştiincioasă, pe care te poţi bază într-un parteneriat. În familia unui nativ din zodia Fir va fi mereu pace şi armonie.

Horoscop indian: Zodia Foc – 21 – 30 aprilie

Nativul zodiei Foc din zodiacul indian are o fire sensibilă şi apreciază artă şi frumosul. Are el însuşi veleităţi artistice şi un deosebit simţ al umorului. Nativul din zodia Foc este sentimental şi romantic. Fidel în dragoste, poate fi un partener de nădejde. Pune multă pasiune în tot ce face şi nu concepe să nu reuşească.

Horoscop indian: Zodia Funie – 22 – 31 decembrie

Nativul zodiei Funie din zodiacul indian este o fire puternică şi generoasă. Este inteligent şi abil şi găseşte întotdeauna soluţii la problemele sale şi ale celor din jur, pe care nu ezită să îi ajute. Nativul din zodia Funie este un prieten de nădejde şi un partener de viaţă pe care te poţi bază. Este statornic şi familist convins. Uneori, însă, îl deranjează când ceilalţi vin să îi ceară ajutorul fără să fi încercat să îşi rezolve singuri problemele.

Horoscop indian: Zodia Leu – 13 – 22 noiembrie

Nativul zodiei Leu din zodiacul indian este puternic şi de neînduplecat. Îşi caută mereu un adversar pe măsură şi ştie să se lupte corect, dar fără îndurare. Nu este omul potrivit pentru activităţi de rutină. În viaţă particulară, nativul din zodia Leu poate fi o persoană dificilă şi incomodă. Este capricios şi îi place să îi ironizeze pe cei din jur.

Horoscop indian: Zodia Lotus – 1 – 10 ianuarie

Nativul zodiei Lotus din zodiacul indian este o fire optimistă şi reuşeşte întotdeauna să se facă agreat de cei din jur. În plus, ştie să fie generos şi să săra în ajutorul celor aflaţi în dificultate. Datorită felului sau de a fi, nativul din zodia Lotus este simpatizat de toţi şi uneori este chiar favorizat în afaceri sau pe plan profesional. În societate, nativul din zodia Lotus este întotdeauna în centrul atenţiei, pentru că este spiritual şi are talentul de a destinde atmosferă. În viaţă personală, este un tovarăş de viaţă destul de dificil, pentru că îşi doreşte multă libertate şi nu suportă nici un fel de constrângeri.

Horoscop indian: Zodia Maimuţa – 14 – 21 octombrie

Nativul zodiei Maimuţă din zodiacul indian are o minte ageră şi combinativă. Îi place să urzească în taină planuri complexe, pe care apoi le pune în practică la fel de discret. Pe plan sentimental, nativul din zodia Maimuţa este inconstant şi superficial. Uneori ajunge să aibă o reputaţie proastă, de care, însă, nu se sinchiseşte.

Horoscop indian: Zodia Metal – 13 – 21 decembrie

Nativul zodiei Metal din zodiacul indian este dur şi rece, exact că elementul care patronează zodia. Este, însă, o persoană foarte inteligentă, care ştie să fie sociabila, temperându-şi duritatea. În viaţă personală, nativul din zodia Metal se arată mult mai flexibil şi înţelegător, dar va luă intotdeuna decizii raţionale, bazându-se pe o logică imposibil de combătut. Pentru că îşi alege cu mare grijă prietenii şi partenerul de viaţă, are relaţii de durată.

Horoscop indian: Zodia Până – 3 – 12 septembrie

Nativul zodiei Până din zodiacul indian stăpâneşte meşteşugul cuvintelor. Vorbeşte şi scrie cu mult farmec şi ştie să fie foarte convingător. Poate face o carieră strălucită că orator sau scriitor şi chiar îşi doreşte să ajungă o personalitate vestită. Nu este exclusă o carieră politică, în care carismă să îl poate ajută enorm. În viaţă particulară, nativul din zodia Până are tendinţa să devină cabotin şi lipsit de modestie. Are nevoie de un partener de viaţă înţelegător şi răbdător.

Horoscop indian: Zodia Perlă – 20 februarie – 1 martie

Nativul zodiei Perlă din zodiacul indian este o fire sensibilă sub o aparentă de duritate. Are mare nevoie de tandreţe şi ocrotire, dar, ştiindu-se vulnerabil, îşi construieşte o imagine de om puternic, sigur pe şine. Nativul din zodia Perlă este un bun prieten, blând şi înţelegător. Este genul care ascultă cu răbdare confesiunile prietenilor şi le oferă sfaturi înţelepte. Pe plan sentimental este un tovarăş de viaţă ideal: sensibil, romantic, tandru. Viaţă alături de el va fi liniştită şi lipsită de suprize neplăcute.

Horoscop indian 2015: Zodia Pheonix – 1 – 10 iunie

Nativul zodiei Phoenix din zodiacul indian om de caracter, care nu abuzează de bunăvoinţă celorlalţi ci, dimpotrivă, se arată atent şi înţelegător. În relaţiile sentimentale, nativul din zodia Phoenix mizează pe înţelegere reciprocă, tandreţe şi sinceritate. Îşi doreşte un partener blând şi tandru că el, cu care să trăiască în armonie.

Horoscop indian: Zodia Pustnic – 23 noiembrie – 2 decembrie

Nativul zodiei Pustnic din zodiacul indian are o personalitate puternică. Datorită firii sale rebele, ajunge adesea să se izoleze. Are o inteligenţă ascuţită şi o deosebită sete de cunoaştere.Viaţa particulară a nativului din zodia Pustnic are toate şansele să fie foarte săracă. Nativul Pustnic se dedică muncii şi nu este atras de viaţă de familie. S-ar putea căsători doar cu o persoană care îi împărtăşeşte preocupările.

Horoscop indian: Zodia Rândunică – 13 – 23 septembrie

Nativul zodiei Rândunică din zodiacul indian nu îşi doreşte decât o viaţă liniştită, fără aventuri şi surprize. Este o persoană ordonată, riguroasă şi calmă. Nu are aspiraţii deosebite pe plan profesional. Poate fi un angajat conştiincios şi disciplinat. Cel mai bine se simte în familie şi în cercul de prieteni, unde se dovedeşte afectuos, vesel, simpatic tuturor.

Horoscop indian: Zodia Şarpe – 1 – 10 iulie

Nativul zodiei Şarpe din zodiacul indian se ghidează în viaţă după dictonul „trăieşte clipă'. Este o fire impulsivă şi extremistă. Nu se gândeşte la consecinţele faptelor sale şi nu învaţă din experienţă. Nativul din zodia Şarpe este un partener foarte incomod şi imprevizibil. Pe plan sentimental, nativul din zodia Şarpe este inconstant şi nu tocmai fidel, un aventurier.

Horoscop indian: Zodia Scoică – 3 – 12 decembrie

Nativul zodiei Scoică din zodiacul indian este o persoană retrasă şi demnă, ce radiază înţelepciune. Are capacitatea de a trage învăţăminte din tot ce trăieşte, dar şi din experienţă altora. Ştie să asculte şi reuşeşte să dea sfaturi înţelepte, dar are grijă să nu dezvăluie nimic despre sine. În familie şi în cercul de prieteni, nativul din zodia Scoică este un companion plăcut, liniştit, înţelegător şi împăciuitor.

Horoscop indian: Zodia Ţestoasă – 11 – 21 iulie

Nativul zodiei Ţestoasă din zodiacul indian este timid şi are o fire sensibilă. Ori de câte ori crede că este în pericol, se retrage în carapacea să, din care va ieşi cu greu, doar când se va simţi în siguranţă. Adesea devine dependent de altă persoană, pe a cărei protecţie se bazează. Pe plan profesional, nativul din zodia Ţestoasă este conştiincios şi meticulos. Nativul din zodia Ţestoasă poate fi un partener de viaţă foarte loial. Este devotat familiei şi prietenilor.

Horoscop indian: Zodia Turn – 3 – 12 noiembrie

Nativul zodiei Turn din zodiacul indian este o persoană liniştită, amabilă şi politicoasă. De asemenea, se bucură de o deosebită sensibilitate artistică şi are gusturi rafinate. În familie şi în cercul de prieteni, nativul din zodia Turn este o persoană plăcută şi ataşantă, dar, la rândul sau, se ataşează de ceilalţi până la a deveni posesiv.

Horoscop indian: Zodia Uliu – 4 – 13 octombrie

Nativul zodiei Uliu din zodiacul indian este o persoană detaşată, care, la fel că pasărea al cărei nume îl poartă zodia, planează la mare altitudine deasupra tuturor, ceea ce îi asigură o vedere de ansamblu asupra tuturor lucrurilor şi o mai mare obiectivitate. În viaţă particulară, nativul din zodia Uliu urmăreşte să aibă un trăi bun, lipsit de griji şi îşi alege partenerul de viaţă şi prietenii în funcţie de măsura în care îi pot fi de ajutor pentru a-şi atinge scopul. Prietenia lui nu este dezinteresată, dar ştie să fie corect şi loial.

Horoscop indian: Zodia Urs – 13 – 23 august

Nativul zodiei Urs din zodiacul indian este prietenos şi generos, gata să le dea prietenilor şi cămaşa de pe el. Este un entuziast, uneori aproape naiv sau copilăros. Tot că un copil, îşi doreşte imediat orice „jucărie nouă'. În carieră şi în societate, nativul din zodia Urs este conştiincios şi corect. Simte nevoia să fie apreciat la adevărată lui valoare şi să fie tratat corect. În familie şi în viaţă particulară, nativul din zodia Urs este mai degrabă timid şi retras. Are tabieturi şi preferă o viaţă liniştită, în tihnă.

Horoscop indian: Zodia Vânător – 2 – 12 august

Nativul zodiei Vânător din zodiacul indian este o persoană autoritară sub o aparentă de jovialitate. Este un bun organizator şi are un simţ înnăscut al afacerilor. Îşi atinge aproape întotdeauna scopurile propuse. În familie, nativul din zodia Vânător îşi asumă întotdeauna principalele responsabilităţi şi va asigură un trăi liniştit celorlalţi membri. În relaţiile cu prietenii, este mereu în centrul atenţiei, organizatorul şi animatorul grupului.

Horoscop indian: Zodia Vier – 21 – 30 iulie

Nativul zodiei Vier din zodiacul indian este o persoană cu gusturi rafinate, care iubeşte artă sub toate formele ei. Este şi foarte inteligent ştie să se facă plăcut celor din jur, mai ales prin comportamentul şarmant şi vorba dulce, dar ajutat şi de fizicul sau armonios. Nativul din zodia Vier nu este foarte harnic şi are tendinţa de a profită de ceilalţi, folosindu-se de calităţile sale pentru a-i manipulă pe cei din jur.

Horoscop indian: Zodia Vultur – 21 – 30 ianuarie

Nativul zodiei Vultur din zodiacul indian este un om puternic şi perseverent. Este dinamic şi hotărât şi nu-i place să lase nimic neterminat. Este conştient de valoarea să şi reuşeşte întotdeauna să obţină ceea ce i se cuvine. În societate şi în familie, nativul din zodia Vultur este un companion agreabil, calm şi echilibrat. Este întotdeauna corect, dar ştie să fie şi flexibil, înţelegător cu greşelile celor din jur.

Horoscop indian: Zodia Yoghin – 11 – 20 martie

Nativul zodiei Yoghin din zodiacul indian este un meditativ, un idealist. Tăcut şi retras, dispreţuieşte latură materială a vieţii şi este preocupat de evoluţia spirituală. Este uneori greu de înţeles şi pare că nu are un scop în viaţă. Nu este foarte sociabil şi, în general, are puţini prieteni. Îi plac discuţiile filozofice interminabile, până târziu în noapte. Că partener de viaţă, este destul sensibil şi vulnerabil, uşor de rănit. Dar lui îi place să sufere şi uneori devine chiar ostentativ.

Horoscop indian: Zodia Cal – 1 – 10 aprilie

Nativul zodiei Cal din zodiacul indian este o persoană sociabilă şi spirituală. Va fi mereu înconjurat de prieteni, pe care îi atrage prin firea să veselă, dar va rămâne mereu o individualitate, nu un om din mulţime. Nativul din zodia Cal se orientează în viaţă după un set propriu de valori şi nu prea îi păsa ce cred sau ce spun alţii despre el. Nu merge pe cărări bătătorite, ci preferă să găsească soluţii proprii tuturor problemelor. Are, însă, tendinţa de a stă mult pe gânduri de câte ori are de luat o decizie importantă.


substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter