Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022. Bani, dar și probleme, pentru zodii

Publicat pe

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022. Berbec

Afli niște informații legate de locul de muncă, dar care te cam nemulțumesc. Îți dai seama că este un moment potrivit să cauți altceva în altă parte. Încerci să îți gestionezi mai bine banii, preventiv. În cele din urmă, se dovedește că instinctul nu te-a înșelat.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022. Taur

Treci prin probleme pe plan sentimental, dar depinde doar de tine să ieși din această situație. Ia-ți o pauză în care să analizezi tot ce s-a întâmplat în viața ta în ultima perioadă, să vezi unde ai greșit și cum poți îmbunătăți lucrurile.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie. Gemeni

Apar niște obstacole pe plan personal, dar primești și niște vești bune legate de niște bani. Te gândești să îi investești într-o afacere în viitorul apropiat sau într-un proiect personal important pentru tine. Muncești mult în aceste zile, dar rezultatul merită pe deplin.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022. Rac

Încerci să îi ajuți pe cei din jurul tău, dar situația poate deveni copleșitoare. Trebuie să înțelegi că nu te poți împărți în atât de multe direcții. Ai grijă de tine în primul rând, apoi ia totul în ordinea priorităților. Doar așa ai șanse să o scoți la capăt.

Citește și: Care sunt punctele tale forte și slăbiciunile sexuale în funcție de zodie

Citește și: Cinci zodii cărora li se vor îndeplini dorințele la final de an

Citește și: Cele 3 semne ca ai întâlnit pe cineva dintr-o viață anterioară

Citește și: Horoscopul lunii decembrie 2022 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022. Leu

Simți că ai nevoie de ajutor din exterior ca să gestionezi anumite aspecte ale vieții tale personale. Vrei opinii din partea cuiva care poate analiza totul într-un mod cât mai obiectiv și care să îți răspundă unor întrebări care te-au măcinat recent.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie. Fecioară

Simți că anumite persoane din anturajul tău, indiferent că este vorba despre cel personal sau despre grupul de la muncă, te încarcă în ultimele zile cu o energie negativă. Alegi să păstrezi distanța și să îți vezi de drumul tău mai departe.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022. Balanță

Încearcă să nu mai dai o mână de ajutor oamenilor care nu merită. Spre mijlocul acestui interval, primești o sumă mai mare de bani pe care o folosești pentru facturi sau pentru achitarea unor datorii. Este o perioadă propice ca să avansezi în carieră.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022. Scorpion

Oboseala acumulată în ultimele luni îți cam dă bătăi de cap în această perioadă. Ai mare nevoie de o pauză prelungită, care să te ajute să te repui pe picioare. Din fericire, cei dragi sunt alături de tine și te sprijină, pas cu pas.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie. Săgetător

Apare o moștenire sau o mărire de salariu, care îți aduce iar zâmbetul pe buze. Simți nevoia să dai dovadă de generozitate în această perioadă, dar asta nu înseamnă că trebuie să arunci cu banii în stânga și în dreapta, căci s-ar putea să ai parte de o surpriză neplăcută.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022. Capricorn

Ai de făcut o alegere dificilă, care ți-ar putea aduce probleme dacă alegi cu inima, în loc de rațiune. Într-un final, alegi să îți respecți principiile de viață după care ai funcționat până acum. Realizezi că trebuie să îți urmezi doar drumul tău propriu.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie. Vărsător

Un proiect în care ai investit mult suflet, dar și bani, atinge culmile succesului. Întâlnești niște oameni care cred cu adevărat în tine și îți oferă sprijinul de care aveai cu adevărat nevoie în următoarea perioadă ca să capeți încredere în forțele proprii.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie. Pești

Te-ai forțat prea mult în ultima perioadă și acum îți dorești să te odihnești. Prietenii tăi trag de tine să te scoată la distracție, dar alegi să stai acasă o vreme. Aveai mare nevoie de acest lucru, după ultimele luni extrem de aglomerate.

Sursă foto: Canva/Pixabay

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter