Horoscop sexual: Cu ce zodie te potrivești în pat

Publicat pe

Horoscop sexual: Cu ce zodie te potrivești în pat?! Câțiva nativi au personalități puternice și interesante atunci când vine vorba de intimitate. Astrele arată ce zodii sunt mai impulsive și dominante ori calme, la locul lor, atunci când vine vorba de lucruri erotice. Află cum ești în pat, în funcție de zodie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop sexual: Cu ce zodie te potrivești în pat?! Află cine și cum ești în intimitate, în funcție de zodia ta. Astrele spun ce zodii sunt mai impulsive și dominante ori calme, la locul lor, atunci când vine vorba de lucruri erotice.

Horoscop sexual: Berbec

Berbecii sunt impulsivi şi le place să domine în pat. Îi place să preia iniţiativa atunci când e vorba despre sex. Nu se dă în vânt după detalii romantice. Berbecul este foarte nerăbdător și apreciază când partenerul încearcă ceva nou, mai ales dacă are de-a face cu locul unde se desfăşoară acţiunea: în bucătărie, în maşină, în aer liber. Se potrivește în pat cu nativii Leu, Săgetător, Balanţă, Vărsător, Gemeni.

Horoscop sexual: Taur – cu ce zodie te potrivești în pat

Taurii sunt printre cei mai pasionali, atunci când vine vorba de intimitate. Sunt senzuali și romantici, așa cum rar mai vezi. Le plac detaliile romantice, mai ales dacă se află într-o relație de lungă durată. Astfel, partenerul lui se va bucura de multă atenție, mai ales în pat. Se potrivește foarte bine în intimitate cu nativii Fecioară, Capricorn, Scorpion, Peşti, Rac.

Horoscop sexual: Gemeni

Gemenii au până și în pat două fețe. Aceștia nu știu exact ce vor de la partenerul de lângă ei, iar dispoziția lor se schimbă repede. Ori vor să fie dominați, ori să domine.  În plus, acest nativ este rapid şi gata oricând de joacă, chiar dacă, de multe ori, actul sexual aduce mai mult cu un sport, pentru el. Se potrivește foarte bine în pat cu nativii Balanţă, Vărsător, Săgetător, Leu, Berbec.

Horoscop sexual: Rac

Racii sunt foarte de treabă atunci când vine vorba de intimitate. Mai precis, aceștia iubesc să le facă pe plac altora și nu prea au de comentat, atunci când li se impune ceva. Sunt foarte romantici, atenți la detalii și preferă un partener dominant, dar și afectuos. Se potrivește bine la pat cu nativii Scorpion, Peşti, Capricorn, Fecioară, Taur.

Horoscop sexual: Leu – cu ce zodie te potrivești în pat

Acestui nativ îi place să fie el cel dominant. Iubește puterea, este energic, afectuos și vrea din partea partenerului cam aceleași lucruri. Leului îi place să dea tonul în pat şi adoră jocurile în care partenerul este… supus sexual. Se potrivește bine la pat cu Berbec, Săgetător, Vărsător, Balanţă, Gemeni.

Horoscop sexual: Fecioară

Nativul fecioară are nevoie să aibă o conexiune importantă cu partenerul, pentru a fi bine și în pat. Fecioara este un bun critic și perfecționist, așa că vrea tot ce e mai bun. Acest nativ preferă să ducă sexul la un nivel superior și să studieze toate 'tainele' acestuia. Se potrivește foarte bine în pat cu nativii Taur, Capricorn, Peşti, Scorpion, Rac.

Horoscop sexual: Balanța

Dacă nativul balanță este dominant în exterior, va fi supus în dormitor şi invers. Se dau în vânt după jocurile sexuale, însă acest lucru nu înseamnă că nu sunt și romantici sau atenți la detalii. Se potrivesc foarte bine în pat cu nativii Gemeni, Vărsător, Berbec, Săgetător, Leu.

Horoscop sexual: Scorpion

Scorpionul este cea mai sexy zodie și dominantă. Îi place să se joace cu partenerul în orice situație. Îi plac joculețele erotice și nu zice NU mai deloc. Acești nativi sunt cei mai posesivi și își doresc ca lucrurile să fie exact cum zic ei. Se potrivesc foarte bine în pat cu nativii Peşti, Rac, Taur, Fecioară, Capricorn.

Horoscop sexual: Capricorn

Capricornii sunt foatre senzuali și pasionali. Aceștia au o latură sălbatică deosebit de excitantă, care apare mai ales în intimitate. În pat le place să domine, însă nu spun Nu atunci când sunt dominați de parteneri. Se potrivesc foarte bine cu nativii Fecioară, Taur, Rac, Peşti, Scorpion.

Horoscop sexual: Vărsător

Vărsătorii sunt nativi curioși din fire și aventuroși. Le place să încerce cât mai multe lucruri și acceptă și propuneri noi din partea partenerilor de viață. Dacă ai un partener vărsător, îi poți spune ce fantezii deocheate ai, căci le va pune în aplicare imediat. Se potrivește foarte bine cu nativii Gemeni, Balanţă, Leu, Săgetător, Berbec.

Horoscop sexual: Pești – cu ce zodie te potrivești în pat

Pentru acest nativ sexul este ca o artă şi necesită răbdare şi mângăieri… talentate. Rezultatul merită întotdeauna aşteptarea. Le plac lucrurile romantice, sunt răbdători și senzuali. Le place să fie dominați de către nativii puternici. Se potrivesc foarte bine cu nativii Scorpion, Rac, Fecioară, Capricorn, Taur.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter