Horoscopul lunii ianuarie 2023 pentru toate zodiile

Publicat pe

Horoscopul lunii ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cele 12 zodii. Odată cu intrarea în noul an, nativii sunt puși pe fapte mari și simt, mai mult ca oricând, nevoia de schimbare. Fie că vorbim despre partea amoroasă sau cea profesională, aceștia vor lua decizii radicale. Iată care sunt zodiile ce vor trage „lozul cel mare' încă din prima lună a anului 2023. Te numeri și tu printre ele?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop ianuarie 2023 – BERBEC

Începeți anul în forță, cu energie, chef de viață, și dorința de a pune în aplicare planuri care au stagnat în 2022! O dorință de schimbare radicală a vieții se va trezi în voi începând cu 1 ianuarie și Universul vă pune la dispoziție aliații pentru a acționa în consecință.

Horoscop ianuarie 2023 – TAUR

Și în acest an sau, cel puțin, în luna ianuarie sunteți mama răniților. Ajungeți să vă implicați în dramele tuturor prietenilor, să le căutați soluții la probleme și, inevitabil, să pierdeți timp prețios pe care vi l-ați fi acordat vouă. Poate renunțați la acest obicei!

Horoscop ianuarie 2023 – GEMENI

Simțiți că este nevoie de anumite schimbări în viața voastră, fie că vorbim despre profesie, fie despre relații amoroase. Renunțați, începând cu luna asta, la oamenii, situațiile și gândurile care v-au adus probleme în 2022!

Horoscop ianuarie 2023 – RAC

Preocupate, în general, de partea materială a vieții, începând cu ianuarie vă veți concentra și pe cea spirituală și pe dezvoltarea personală. Va fi un an al schimbărilor pentru voi și este foarte posibil să renunțați la jobul actual pentru un domeniu total diferit.

Citește și: Ce zodii sunt înșelate ușor de ceilalți

Citește și: Zodiile care te mint în față și cele care îți spun adevărul

Citește și: 4 zodii care nu au încredere în partenerii lor

Citește și: 6 zodii predispuse să te dezamăgească

Horoscop ianuarie 2023 – LEU

Sigur că sunteți regele animalelor, dar ar fi indicat să renunțați la comportamentul dominant și exploziv cu care v-ați obișnuit anturajul. S-ar putea să nu mai fie tolerat și să riscați o îndepărtare de cercul de prieteni, de familie și chiar de partener.

Horoscop ianuarie 2023 – FECIOARĂ

Sunteți foarte preocupate de stilul de viață, căutați activități sportive noi, poate chiar vă înscrieți la un maraton sau cursuri de nutriție. Cert este că interesul vostru principal în acest început de an este legat de sănătate. Nu neglijați nici somnul, totuși!

Horoscop ianuarie 2023 – BALANȚĂ

Sunteți foarte sensibile în acest început de an și pare că nu știți ce să faceți cu viața voastră, ce să alegeți, pe cine și cum să faceți pentru a fi mai fericite și împlinite. Soluția este una singură: puneți mintea pe pauză și ascultați-vă inima!

Horoscop ianuarie 2023 – SCORPION

Începeți anul în forță, aveți energie și entuziasm cât pentru zece. Totuși, rămâneți cu picioarele pe pământ și analizați foarte bine situațiile în care vreți să vă investiți energia, timpul și banii! Nu se anunță pierderi, dar precauția nu strică!

Horoscop ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Trecutul nu vă dă pace și această lună scoate la iveală chestiuni nerezolvate. Sunteți nevoite să rezolvați problemele cu fostul loc de muncă, foștii prieteni sau… fostele relații. Cu cât le veți ignora mai mult, cu atât vor deveni mai apăsătoare!

Horoscop ianuarie 2023 – CAPRICORN

Urmează un început de an în forță pentru voi! Aveți și energia, dar și inspirația și creativitatea necesare pentru a pune în aplicare proiectele aflate de ceva timp în stand by. Veți putea stabili cu claritate ce vreți să realizați în acest an.

Horoscop ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

Saturn are cea mai mare influență asupra voastră în ianuarie, ceea ce înseamnă că veți face mari progrese în dezvoltarea personală. Dar și inflexibilitate și rezistență la schimbări. Nu ar fi rău să apelați pentru sfaturi la cineva înțelept sau chiar la un psiholog.

Horoscop ianuarie 2023 – PEȘTI

Datorită lui Jupiter, veți avea imaginație în toate aspectele vieții, fie că este vorba despre modă, carieră sau casă. Chiar și în cercul de prieteni sau relația amoroasă. Veniți mereu cu ceva nou, iar lumea din jur va fi încântată de prezența voastră.

Sursă foto: Pixabay

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter