Horoscopul lunii noiembrie 2021. Probleme în dragoste pentru zodii

Publicat pe

Horoscopul lunii noiembrie vine cu vești bune pentru unele zodii și mai puțin bune pentru altele. În timp ce pentru unele zodii se anunță surprize la locul de muncă, pentru altele se arată probleme în dragoste la orizont.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscopul lunii noiembrie – Berbec

Marte, planeta ta guvernatoare, traversează Scorpionul în luna noiembrie, și asta înseamnă că vei lucra intens la teme legate de relaţie, la emoţii şi ataşamente. În plus, este momentul ideal să începi o nouă afacere, să-ți îndeplinești un vis mai vechi!

Horoscopul lunii noiembrie – Taur

Treci prin transformări profunde și nu te gândi că vei reuși să slăbești cele două kilograme supărătoare, pentru că este vorba despre partea spirituală. Vei găsi echilibrul între tendinţa ta naturală de a calma situaţiile şi o atmosferă generală încărcată emoţional.

Horoscopul lunii noiembrie – Gemeni

Pot apărea evenimente neplăcute la locul de muncă, pe la jumătatea lui noiembrie și este important să rămâi calmă, pentru că o vorbă spusă la nervi poate ruina tot. Și nu este cazul! Trece iureșul în câteva zile și vei vedea că totul va fi bine.

Horoscopul lunii noiembrie – Rac

Ești predispusă la gelozie excesivă și comportament posesiv în noiembrie, care ar putea provoca neînțelegeri inutile cu partenerul de viață. Ține-ți nervii în frâu și privește logic situația, nu acționa la primul impuls!

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: Cele mai norocoase 3 zodii în octombrie.Li se va schimba viața radical

Horoscopul lunii noiembrie – Leu

Pe parcursul lunii noiembrie te vei simți foarte obosită, chiar dacă, aparent, nu există niciun motiv evident. Ai nevoie de liniște, odihnă și relaxare! Situaţiile exterioare afectează firea ta solară, optimistă, dar nu uita: ce nu te omoară te întărește!

Horoscopul lunii noiembrie – Fecioară

Abilitatea ta de a-i consola pe cei dragi doar cu ajutorul cuvintelor va fi incredibilă și vei petrece mult timp, în această lună, în sânul familiei, înconjurat de cei dragi. Îți încarci bateriile astfel și constați încă o dată că ei sunt oamenii care te iubesc necondiționat.

Horoscopul lunii noiembrie – Balanță

Este momentul să te întrebi dacă te preţuieşti corect, dacă ai suficientă încredere în tine și ce trebuie să faci pentru ca și cei din jur să te aprecieze la adevărata valoare. Ești o sursă de inspirație nesfârșită pentru cei apropiați, și asta te bucură enorm.

Horoscopul lunii noiembrie – Scorpion

Faci foarte greu față presiunii și tensiunii din această perioadă, iar munca ar fi principalul factor pentru care te simți cu energia la pământ. Ia o pauză și pune-te pe primul loc, înțelege că nimic nu este mai presus de sănătatea ta, fizică și emoțională!

Săgetător

Odihnește-te și răsfață-te mai mult în luna asta, vei vedea că astfel găsești soluții chiar și în situații ce păreau fără ieșire. După 5 noiembrie, Venus în Capricorn îţi poate prilejui unele conjuncturi favorabile în plan financiar.

Horoscopul lunii noiembrie – Capricorn

Venus îți insuflă dorința de a te răsfăța și vei avea tendința să cheltuiești mai mult ca de obicei. Nu este un lucru rău dacă știi să te oprești, dar ai putea lucra în paralel și la o soluție de suplimentare a veniturilor. Astrele îți trimit suficient noroc!

Horoscop noiembrie – Vărsător

Iei o pauză de la problemele celor din jur, nu te mai interesează să fii tu consilierul tuturor și să găsești soluții pentru toată lumea. Simți nevoia să te detașezi, să stai cu gândurile tale și să ai grijă de tine. Nu este egoism, ci respect de sine.

Horoscop noiembrie – Pești

Ești copleșită de muncă, dar sănătatea ar trebui să fie prioritatea ta. Fă mișcare, plimbă-te în natură, dansează, mănâncă sănătos. Dacă nu ai ocazia să călătoreşti, poţi explora toate acestea citind, este și asta o metodă de relaxare!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter