Klaus Iohannis anunță relaxarea măsurilor, însă cu o condiție: „După 15 mai, măștile vor fi obligatorii în spațiile publice închise și în transportul în comun”

Publicat pe

Klaus Iohannis anunță relaxarea măsurilor, însă cu o condiție: „După 15 mai, măștile vor fi obligatorii în spațiile publice închise și în transportul în comun' 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri că măștile de protecție vor deveni obligatorii, după 15 mai, în spațiile publice închise. Preşedintele a subliniat că nu vor fi prelungite restricţiile privind deplasările individuale, vor rămâne în vigoare interdicţiile pentru adunări publice şi alte manifestări de tot felul.

Citește și: Președintele Iohannis dezaprobă acordul dintre MAI și Biserică: „Nu este cazul să ne relaxăm! Stați acasă! Altfel, după sărbători vom avea înmormântări!”

„Așa vom arăta după 15 mai în spațiile publice închise și atunci când folosim transportul public în comun (cu mască de protecție – n.r.). Vom avea în scurt timp un plan destul de detaliat pe care îl vom prezenta public”, a anunțat Klaus Iohannis.

Măștile de protecție devin obligatorii după data de 15 mai în spațiile publice închise și în mijloacele de transport în comun.

„Am decis ca după data de 15 mai, toată lumea va fi obligată să poarte măști de protecție în spațiile publice închise și atunci când folosim transportul public în comun. Măsura nu este limitată în timp și vom renunța la purtarea măștii poate într-un an, când scăpăm de pandemie”, a mai anunțat Iohannis

Citește și: Iohannis a anunțat: starea de urgență se termină pe 15 mai, dacă vor fi mai puține decese și mai puține cazuri de coronavirus. Apoi, se vor lua alte măsuri: „Va trebui să trăim cu unele restricţii'

'Să nu ne imaginăm că totul revine la normal în 15 mai!, a precizat preşedintele.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter