Ministerul Apărării din China a confirmat primul vaccin împotriva noului coronavirus

Publicat pe

China, cea mai afectată țară de noul coronavirus cu peste 80.000 de cazuri, a anunțat o primă victorie în lupta împotriva COVID-19.

Ministerul Apărării din China a anunțat că a fost dezvoltat cu succes primul vaccin împotriva noului coronavirus. Mai mult, acesta ar fi fost deja testat pe om, notează money.ro.

Citește și: Un bărbat din Suceava, infectat cu noul coronavirus, a intrat în contact cu peste 1.000 de persoane. S-a întors din Belgia și a organizat mai multe petreceri

Epidemiologul Chen Wei de la Academia Militara de Cercetari Medicale a fost cel care a condus ancheta.

Specialistul susține că vaccinul a fost dezvoltat în conformitate cu standardele internationale si reglementarile locale și ar putea fi supus fără probleme producției pe o scară largă.

Citește și: Eurovision 2020, anulat din cauza pandemiei de coronavirus.Prima declarație a lui Roxen: „Sănătatea e cea mai importantă!'

Vaccinul urmează să ajungă în întrega lume.

Până la acest moment, în China, au murit peste 3.000 de oameni, iar peste 69.000 de persoane s-au vindecat de noul coronavirus. La nivel mondial s-au înregistrat peste 200.000 de îmbolnăviri.

Sursa foto: pixabay.com

Citește și: Români în Italia. Mărturisiri din „zona roșie': „De o lună muncesc între 10 și 15 ore pe zi.Risc în fiecare clipă cu serviciul'. Tatăl îl cheamă în țară, dar bărbatul care s-a mutat de 18 ani refuză să se întoarcă

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă