Eurovision 2020, anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Prima declarație a lui Roxen: "Sănătatea e cea mai importantă!"

Publicat pe

Eurovision 2020 a fost anulat, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentul  care trebuia să aibă loc în Rotterdam, Olanda, a fost anulat. Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp, pe site-ul oficial al concursului.

Eurovision 2020, anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Prima declarație a lui Roxen: "Sănătatea e cea mai importantă!"Eurovision 2020, anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Prima declarație a lui Roxen: "Sănătatea e cea mai importantă!"

„Anunțăm, cu mult regrete, că suntem nevoiți să anulăm Concursul Muzical Eurovision 2020 din Rotterdam', scriu reprezentanții, la începutul comunicatului.

De asemenea, reprezentanții concursului menționează că, în ultimele săptămâni, au analizat atent opțiunile

Astfel că, panica generată de răspândirea COVID-19 în Europa și restricțiile dure impuse de guvernele de pe tot continentul au convins Uniunea de Broadcasting European să ia decizia anulării ediției din acest an, potrivit Spynews.

Sănătatea artiștilor, staff-ului, fanilor și a vizitatorilor, precum și situația din Olanda, Europa și din restul lumii, stau la baza acestei decizii', mai notează organizatorii.

Organizatorii Eurovision fac apel la răbdare, în timp ce încearcă să gestioneze ramificările acestei „situații fără precedent'.

„Suntem îndurerați că Eurovisionul nu va mai putea fi pus în scenă în mai, dar să aveți încredere că întreaga familie Eurovision, din toată lumea, va continua să ofere dragoste și susținere în aceste vremuri dificile', mai anunță organizatorii.

La scurt timp, un alt mesaj a apărut pe contul de socializare Eurovision România.

„De acum, ne gândim la Rotterdam 2021. Organizatorii au anunțat anularea concursului anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus. 😞', a fost mesajul transmis pe contul de socializare Eurovision România.

Roxen, primele declarații după anularea Eurovisionului

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a făcut primele declarații după ce concursul muzical s-a anulat din cauza coronavirusului.

„Îmi pare tare rău că nu vom mai merge în mai, la etapa internațională de la Rotterdam, însă sănătatea este cea mai importantă şi pe acest lucru trebuie să ne concentrăm cu toţii acum. Mă bucur tare mult că am fost aleasă să reprezint România la Eurovision şi le mulţumesc din suflet tuturor pentru încredere şi pentru susţinere, publicului, compozitorilor şi echipei care este întotdeauna alături de mine. Toată această perioadă de pregătiri a fost una extraordinară, am învăţat foarte multe şi am cunoscut oameni minunaţi. E un moment dificil pentru noi toţi, însă cu răbdare şi cu o informare corectă putem trece peste el şi ne putem relua toate activităţile. Și, de ce nu, să ne revedem la ESC2021. Eu voi continua să fac muzică în toată perioada următoare şi îmi doresc să ne auzim cu bine cât de curând. Şi, bineînţeles, voi continua să promovez şi să cânt toate cele 5 piese, Alcohol You, Beautiful Disaster, Cherry Red, Colors şi Storm. Multă sănătate tuturor!”, a spus Roxen.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter