Moțiunea de cenzură a trecut. Guvernul Orban a picat

Publicat pe

Senatorii și deputații au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD și UDMR împotriva Guvernului Orban. Moţiunea de cenzură a fost adoptată cu 261 de voturi.

Moțiunea de cenzură a trecut de votul Parlamentului, astfel ca Guvernul Orban a fost demis.

După trei ore de dezbateri soarta Executivului a fost decisă.

Înainte de vot, în discursul din Parlament, Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa social-democraților, notează știrileprotv.ro.

Înțeleg că aveți probleme cu cititul, deci sunt înțelegător față de voi. Vreți nu vreți, sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea și nu veți scăpa de stigmatul acesta în toată cariera dumneavoastră. Nu numai că a fost semnată candidatura dvs. de vechilul stăpân, dar 3 ani de zile l-ați slugărit cu râvnă, ați votat toate aberațiile, toate proiectele împotriva intereselor românilor. Ați susținut toate acțiunile antiromânești. Ați susținut toate acțiunile antiromânești, toate acținunile care a dus la prăbușirea imaginii externe a României, care ne-au adus pe marginea prăpastiei

Nu mă las judecat de voi, pentru că în trei ani de zile ați arătat clar de ce sunteți în stare. De sărăcie, dezinformare, minciună, slugărnicie și nu ați adus nimic bun României', a spus Orban.

Sursa foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter