Pe surorile Lidiei Buble le știe toată lumea, dar uite cum arată frățiorul mai mic al vedetei. Câți ani are și cu ce se ocupă

Publicat pe

Este binecunoscut faptul că celebra Lidia Buble are 11 frați, iar vedeta nu se sfiește să se laude cu surorile ei pe rețelele de socializare.

Pe surorile Lidiei Buble le știe toată lumea, dar uite cum arată frățiorul mai mic al vedetei. Câți ani are și cu ce se ocupăPe surorile Lidiei Buble le știe toată lumea, dar uite cum arată frățiorul mai mic al vedetei. Câți ani are și cu ce se ocupă

Citește și: Lidia Buble a plâns pe scenă! Răzvan Simion e „vinovatul”…

Însă frățiorul ei mai mic, Elisei, a rămas într-un con de umbră. Cel mai mic frate al Lidiei Buble are 24 de ani și este extraordinar de chipeș.


Elisei Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără superbă, pe care a și cerut-o în căsătorie în urmă cu 3 ani.

Citește și: Reacția Lidiei Buble, după ce Răzvan Simion a dat de înțeles că relația lor nu mai merge: 'Mult…'

Fratele mai mic al Lidiei este un romantic incurabil, după cum o arată și fotografiile sale de pe rețelele sociale. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și de atunci sunt de nedespărțit.


Lui Elisei îi place să își surprindă iubita cu flori ori de câte ori are ocazia. Face gesturi romantice și este un adevărat gentleman.

Citește și: Probleme în Paradis? Replica lui Răzvan Simion, care ne duce cu gândul că relația cu Lidia Buble ar fi pe butuci


Cei doi sunt pocăiți și respectă religia din care fac parte. De altfel, Elisei și Gabriela au avut o nuntă penticostală, în biserica pe care o frecventează cu regularitate.

Citește și: Lidia Buble este pregătită să devină mamă. Câți copii își dorește iubita lui Răzvan Simion: 'Sunt disperată'

Cântăreața are 10 frați și surori: Diana, Corneliu, Elisei , Iosif , Lorena , Daniel, Daniela, Beniamin, Estera, Simion.

Mai mult, artista are 22 de nepoței și 354 de verișori.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter