Noi detalii despre cazul mezzosopranei. Maria Macsim Nicoară venea cu vânătăi pe corp la spectacole: "Mi-a spus că soțul ei este foarte violent". Mezzosoprana a ieșit din comă!

Publicat pe

Ies la iveală noi detalii despre Maria Macsim Nicoară, mezzosprana din Iași care se află de trei săptămâni în stare gravă după un accident casnic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mezzoprana Maria Macsim Nicoară se află în continuare în stare critică, însă ar fi ieșit din comă, conform surselor Click!

În ceea ce privește ancheta în curs de derulare, ce l-ar viza și pe soțul Codrin Nicoară, noi detalii s-au aflat. Colegii de la operă susțin că artista ar fi venit cu vânătăi la spectacole, surse din cadrul anchetei menționând că au fost stabilite două astfel de episoade. Totuși, până la acest moment nu s-a putut stabili dacă a fost vorba despre violență și în noaptea incidentului.

Colegii au devenit suspicioși în momentul în care au observat urmele vizibile pe corpul Mariei Macsim Nicoară.

„Am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare”

Citește și: Momente grele pentru milionarul Cornel Tăbăcaru, în Costa Rica.Fiica sa cea mare s-a îmbolnăvit de coronavirus!

„Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent…Jur că mi-a spus asta…Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct…', a declarat una dintre colegele mezzosopranei pentru BZI .

În plus, la puțin timp de când Maria Nicoară a fost transportată la spital s-a vehiculat că nu ar fi vorba de un accident casnic, mai ales că s-a apelat numărul de urgență 112 abia la 8 ore de la incident. În plus, s-a vehiculat că soțul Codrin Nicoară ar fi avut și o amantă.

Noi detalii despre cazul mezzosopranei. Maria Macsim Nicoară venea cu vânătăi pe corp la spectacole: "Mi-a spus că soțul ei este foarte violent". Mezzosoprana a ieșit din comă!Noi detalii despre cazul mezzosopranei. Maria Macsim Nicoară venea cu vânătăi pe corp la spectacole: "Mi-a spus că soțul ei este foarte violent". Mezzosoprana a ieșit din comă!

Sursa foto: Facebook

Citește și: Fratele Cristinei Țopescu a deschis un proces de partaj, în paralel cu divorțul.La mijloc e vorba de o avere considerabilă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter