Vloggerul român Alexandru Bălan, anchetat de Poliție după ce a instigat la violență și hărțuire sexuală împotriva minorelor: "Să-i dai cu palme, s-o ții cu capul de pereți, să-i pui piciorul pe față"

Publicat pe

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Recent, Alexandru Bălan, un vlogger cu 850.000 de urmăritori în mediul online, a creat un adevărat scandal după ce a postat pe YouTube un videoclip în care instigă la agresiuni sexuale la adresa adolescentelor. Acesta a reacționat abia după ce Poliția a intrat pe fir și a deschis o anchetă!

Într-un videoclip ale cărui comentarii sunt greu de redat, vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut și drept Colo în mediul online, un adevărat influencer, dacă ne gândim că are 850.000 de subscriberi, a instigat recent la agresiuni sexuale la adresa adolescentelor. Reacţia sa a venit scurt timp după ce Poliţia s-a sesizat din oficiu şi a deschis o anchetă, în urma scandalului creat în online de afirmațiile vloggerului.

Citește și: Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație: „Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei” / EXCLUSIV

A făcut totul pentru like-uri și vizualizări!

După ce a provocat valuri în mediul online, cunoscutul vlogger a publicat, ieri seară, în mediul online un vlog în care și-a cerut scuze pentru discursul anterior… Acesta a recunoscut ca a facut totul pentru like-uri și vizualizări, dar că afirmațiile sale nu-i reflectau convingerile.

Dacă stau acum să gândesc la rece chestia asta, a fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta şi vreau să vă spun că îmi pare rău. Acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani, îmi cer scuze în mod oficial pentru că videoclipul meu a deranjat', a afirmat vloggerul, în vârstă de 28 ani, potrivit Adevărul. Alexandru Bălan susține cu seninătate că afirmațiile sale, în care a descris cu lux de amănunte cum ar viola fetele minore care se îmbracă „prea sumar, au fost doar „o glumă extrem de proastă'…

„Îmi doream să se uite foarte mulţi oameni la mine şi vă spun sincer că nu am crezut că o să se ajungă aici. Toate storytime-urile mele sunt înflorite şi spuse pentru audienţa publicului.”

Și-a scandalizat urmăritorii

Scuzele vloggerului Alexandru Bălan sunt nu numai tardive acum, ci și complet penibile, în condițiile în care discursul său instigator de pe platforma online întrece orice imaginație…

„Deci la 15 ani vedeți niște fete cu niște țâțe, c***e. Să îmi pag p**a, c***e. alea știi ce scrie pe ele, c***e? Te uiți la spatele lor și vezi că au ditamai g***a. Știi ce spune? Bagă-mi p**a. Parcă așa văd, parcă scrie pe tricoul ei. Nu ai cum să te abții să nu le f*ți. Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer că f**eam toate copilele de 15-16 ani. Vă spun sincer”, și-a asigurat vloggerul urmăritorii de pe contul de YouTube.

După ce a avut o ieșire total necontrolată la adresa adolescentelor, ieșire drastic amendată de urmăritorii săi din online, vloggerul s-a dezlănțuit, într-un discurs halucinant, povestind o altă întâmplare legată de o tânără care, considera el, merita să fie abuzată!

„La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gura, să-i zici „cine-i tăticul tău?’, să-i dai cu palme, s-o ții cu capul de pereți, să-i pui piciorul pe față. Eu am niște fetișuri mai ciudate, știi, gen, adică ăleia se vedea că-i place șarpele. Credeți-mă, astea nu trebuie iertate!”
, și-a încheiat Balan live-ul.

Contrazis de fapte

Alexandru Bălan încercat să-și spele imaginea arătând și ce alte videoclipuri a postat pe vlogul lui. Acesta susține că, de-a lungul timpului, a promovat și subiecte legate de importanța educației, în care le spunea tinerilor „că e bine să meargă la școală'.

Citește și: Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: „Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!” Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

În pofida acestui fapt, într-un alt video din 2019, acesta a povestit cu amănunte la fel de șocante cum „a bătut o blondă la Untold', deoarece acesta i-ar fi furat locul dinn fața scenei. „Am sărit cu picioarele pe ea', a povestit el atunci.

Organizaţia neguvernamentală FILIA, care susţine drepturile femeilor, a anunţat că a făcut o plângere penală pe numele vloggerului Alexandru Bălan. Organizaţia îl acuză de instigare publică la săvârșirea infracțiunii de viol, agresiune sexuală și act sexual cu un minor, precum şi incitare la ură sau discriminare.Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter