O româncă din Franța a trăit un coșmar în urma infectării cu COVID-19: "Într-o zi, am căzut, nu îmi mai simțeam brațele, picioarele". Ce simptome a mai avut după ce a fost testată negativ

Publicat pe

O româncă stabilită la Nisa, în Franța, a povestit ce simptome a avut după ce s-a infectat cu noul coronavirus și a dezvăluit tratamentul prescris de medici pentru a reuși să se vindece.

Bogdana Gramă a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și, cu toate că au existat momente în care s-a speriat din pricina simptomelor accentuate, a respectat indicațiile medicilor pentru a se vindeca. Femeia povestește cu lux de amănunte ce simptome a avut și cum și-a dat seama că a contractat virusul.

Citește și: Cum se descurcă Alexandru Arșinel, bolnav de diabet, în vremea coronavirusului: „Cumpărăturile sunt lăsate la uşă.Nu mai intră nimeni la noi în casă'

'La început nu mi-am dat seama că am fost infectată cu COVID-19. Într-o zi, am căzut de pe picioare, nu mai îmi simțeam brațele, picioarele. Erau foarte greoaie. Am început să am dureri musculare foarte puternice. Mă gândeam că este doar o oboseală. A doua zi au început tusea, febra. Am sunat medicul și mi-a spus că sunt simptome de coronavirus. Mi s-a făcut testul și mi s-a confirmat că am virusul.

Simptomele s-au accentuat pe zi ce trecea și mai mult. Cu cât evolua boala aveam arsuri la nivelul pieptului și spre vindecare erau zile în care mă simțeam foarte bine, însă simptomele reveneau din când în când.”, a povestit femeia pentru Antena3.

Românca a povestit că simptomele încă mai persistă și după vindecare: „Mi s-a confirmat că sunt negativă, însă tusea mai persista încă. Se spune că trei săptămâni după ce ai fost declarat negativ s-ar putea să mai ai simptome de Covid-19”.

Citește și: Organizația Mondială a Sănătății demontează 12 mituri despre coronavirus!Ce poți să faci pentru a nu te infecta

Româncă stabilită în Franța: „Numai stând acasă putem să ne protejăm”

Femeia a stat acasă și a povestit că odihna s-a numărat printre cei mai importanți factori pentru recuperare. De asemenea, a dezvăluit tratamentul indicat de medici.

Citește și: O asistentă din Țăndărei a murit din cauza coronavirus.Avea 42 de ani și a fost confirmată cu COVID-19 pe 2 aprilie

Am luat paracetamol, un sirop de tuse. Am mai folosit un spray pentru purificarea aerului și mă spălam din două în două ore. Duș și spălat pe mâini destul de des. Mi-a fost frică în momentul în care simptomele au fost accentuate. Cel mai mult m-a ajutat credința în Dumnezeu, am avut o formă lejeră și odihna foarte multă și statul acasă. Numai stând acasă putem să ne protejăm”, a mai declarat românca stabilită în Franța.

Sursa foto: pixabay.com

Citește și: Cei 7 factori agravanți în cazurile de coronavirus.Cine trebuie să aibă grijă în mod special: obezitatea, dar și grupa sanguină pot influența infectarea

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter