Lidia Buble a dezvăluit că a fost chemată să participe la Asia Express. Cine ar fi trebuit sa îi fie partener? Nu Răzvan!

Publicat pe

Lidia Buble a mărturisit că a fost chemată să participe la Asia Express. Vedeta a dezvăluit și cine ar fi trebuit să o însoțească în această aventură și motivul pentru care a refuzat!

Lidia Buble a dezvăluit că a fost chemată să participe la Asia Express. Cine ar fi trebuit sa îi fie partener? Nu Răzvan!Lidia Buble a dezvăluit că a fost chemată să participe la Asia Express. Cine ar fi trebuit sa îi fie partener? Nu Răzvan!

Asia Express a devenit un adevărat fenomen, o experiență pe care fiecare concurent a descris-o drept revelatoare, nebunească, inedită și lista ar putea continua. Însă, nu mulți se încumetă într-o asemenea aventură. E nevoie de foarte mult curaj, determinare și parteneri care să se accepte și să se sprijine necondiționat.

Citește și: Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express.Bruneta a avut o reacție savuroasă: „Nu, nu… nu cred!'

Lidia Buble se numără printre fanele acestui show și a răspuns de curând într-un story pe Instagram că a fost chemată să participe și ea. Surprinzător, partenerul ei nu ar fi fost Răzvan Simion, ci una dintre surorile sale.

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Răzvan Simion, în vremea coronavirusului:”Nu ar fi exclus să ieșim din carantină cu un bebeluș”

Din păcate, vedeta a fost nevoită să refuze, mărturisind și motivul pentru care a luat această decizie: frica de gândaci.

Citește și: A început etapa semifinală din Asia Express.Surprize inedite pentru sezonul 3. Au mai rămas doar patru echipe în concurs

„Am fost chemată să mă duc împreună cu una dintre surorile mele. Aș fi foarte amuzantă, știu, ați râde foarte mult cu mine, dar nu pot. Deci când văd gândaci și orice fel de goangă mor efectiv, mă astup. Nu pot!', a declarat Lidia Buble.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Gina Pistol recunoaște, în premieră, cum i-a afectat Asia Express relația cu Smiley:”Nu există om perfect sau relație perfectă!” EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter