O româncă duce alimente italienilor din zonele cele mai afectate de coronavirus. Crina este șoferiță de TIR: "Am fost în toate zonele cu focar. Îmi fac munca așa cumam făcut-o și până acum"

Publicat pe

Se numește Crina Micnescu, vine diin Bumbești-Jiu, județul Gorj, și de câțiva ani de zile lucrează ca șofer profesionist. Crina ajută italienii din focarele de coronavirus ducându-le alimente.

O româncă duce alimente italienilor din zonele cele mai afectate de coronavirus. Crina este șoferiță de TIR: "Am fost în toate zonele cu focar. Îmi fac munca așa cumam făcut-o și până acum"O româncă duce alimente italienilor din zonele cele mai afectate de coronavirus. Crina este șoferiță de TIR: "Am fost în toate zonele cu focar. Îmi fac munca așa cumam făcut-o și până acum"

Nu are timp de odihnă, asta pentru că numărul curselor a devenit tot mai mare. Camionul pe care îl conduce are 40 de tone și transportă alimente, legume, fructe și alte produse perisabile, toate cu destinația Italia. Crina trebuie să ajungă inclusiv în zonele cele mai afectate de virus.

„Trăiesc după principiul că o singură dată se moare. Noi nu avem ce face. Trebuie să circulăm. Am un camion cu frig, cu marfă perisabilă, fructe, legume. Dacă noi ne oprim, ce se întâmplă?

Am de făcut mai multe curse ca de obicei, pentru că mulţi oameni au instinctul de a-şi face provizii. Mie nu îmi este frică de faptul că o să mă infectez, pentru că sunt singură în cabină. În plus, la unităţile unde încarc şi descarc nu mai eşti lăsat să intri înăuntru.

Cobor din cabină, deschid uşile, maşina este pusă la rampă, descarcă, apoi închizi uşile şi pleci. Am gel dezinfectant pe care îl folosesc de fiecare dată când cobor sau când urc. Păstrez distanţa. Am mers şi în Lombardia, dar mai mult fac curse în regiunea Veneto: Treviso, Padova, Ferrara. Nu pot să nu plec într-o cursă, că sunt trimisă în focare. Am fost la Padova, în Milano şi în Lodi, acolo unde a fost primul caz. Eu îmi fac munca aşa cum am făcut-o şi până acum”, a declarat Crina pentru igj.ro.

Crina este de părere că pandemia globală de coronavirus a schimbat viața așa cum o știam cu toții, dar și oamenii, în aceeași măsură. 

„Cred că a devenit şi o boală psihologică. Barurile sunt toate închise. Nu ai unde să opreşti ca să te duci la baie. Opreşti la anumite firme să descarci şi la cât sunt de speriaţi nu îți dau voie să te duci la baie. Mi s-a întâmplat acest lucru. Nu am fost lăsată să merg la baie. Oamenii sunt mai mult stresaţi”, a explicat Crina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter