Pacientul nr.1 din Torino a fost vindecat și rediagnosticat pozitiv cu noul coronavirus: „Va rămâne în izolare”

Publicat pe

Primul pacient diagnosticat cu noul coronavirus din Torino a fost declarat vindecat în urmă cu câteva zile, însă ieri, 16 martie, el a fost diagnosticat din nou pozitiv. 

Momentan, pacientul se află în izolare. Este vorba despre un om de afaceri de 40 de ani, care fusese declarat vindecat după ce a fost tratat și după ce i-au fost făcute mai multe teste care au fost negative. 

Marți, testul a arătat însă că există încă un anumit nivel – mai redus, ce-i drept – al prezenței coronavirusului ce provoacă Covid-19.

„Confirmăm că el s-a vindecat. Într-o astfel de fază, e normală o oscilare între negativ și pozitiv, se întâmplă la toate infecțiile', a declarat profesorul Giovanni Di Perri, specialist virusolog.

Pacientul nr. 1 din Torino va trebui să rămână în continuare în izolare, pentru a-și proteja familia și comunitatea. Doctorii îi vor face teste suplimentare de control, până când se va ajunge la o „siguranță totală' și va putea în sfârșit să părăsească spitalul.

Vezi şi locuri de vizitat în Torino – cele mai frumoase obiective turistice!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter