Perechi de zodii care nu se vor despărți niciodată

Publicat pe

Sunt zodii compatibile 100% între ele și sunt extrem de mici șansele să se despartă vreodată, dacă formează un cuplu. Iată, așadar, care sunt perechile de zodii care nu se vor despărți niciodată pentru că au aceleași viziuni despre viață, familie, dragoste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Perechi de zodii care nu se vor despărți niciodată: Rac și Pești

Chiar dacă, la prima vedere, Racul și Peștii sunt zodii complet diferite, în cazul lor funcționează perfect vorba „Opusurile se atrag”. Aceste naturi opuse completeaza de minune puzzle-ul iubirii lor. Pe de o parte, Racul este un muncitor incapatanat, iar pe de alta parte, Pestii sunt mai intuitivi si calculati. Impreuna formează o pereche perfectă, cu mare succes atât pe plan profesional, cât și amoros. Se înțeleg din priviri, știu tot timpul ce vrea celălalt și știu când să lase unul de la altul pentru ca relația lor să meargă.

Citește și: Cine este TJ Miles de la Survivor România 2022.Unde a trăit până acum

Citește și: Ce face Narcis Ianău la 10 ani după Românii au Talent:Am colaborări cu soprana Sarah Brightman și câștig suficient încât…

Citește și: Câți bani câștigă artiștii de Revelion. Maria Dragomiroiu și Marcel Pavel cer sume uriașe

Perechi de zodii care nu se vor despărți niciodată: Taur și Fecioară

Taurii și Fecioarele au una dintre cele mai efervescente relații. Au lucruri în comun, iar acest lucru va determina ca relația lor să dureze cât mai mult. Taurii se lasă foarte ușor dominați, iar Fecioarele preferă să fie ele cele care dețin controlul, așa că dinamica dintre aceste două semne zodiacale este interesantă. Își doresc ca într-o relație să aibă parte de stabilitate și reușesc să își ofere reciproc acest lucru.

Perechi de zodii care nu se vor despărți niciodată: Leu și Balanță

Leii sunt sufletul petrecerii, gândesc cu inima și acționează cu sufletul, dar uneori devin arțăgoși când văd că partenerul sau lumea din jur nu face exact cum dictează el. Doar o Balanță echilibrată îl poate liniști. Balantele descifrează foarte bine emoțiile partenerului, știu când să intervină cu calm și încurajare și când să-l lase să se liniștească singur. Uneori, cel mai bun ajutor este să nu spui nimic, iar Balanța știe perfect să facă asta în relația cu Leul.

Săgetător și Gemeni

În ceea ce îi privește pe Săgetători și Gemeni, ei se completează reciproc și au aceleași idealuri când vine vorba de o relație amoroasă. Sunt adepții relațiilor serioase, de lungă durată și își doresc să își întemeieze o familie, potrivit elle.ro. Au atât de multe lucruri de împărtășit încât niciodată nu se plictisesc și mereu găsesc câte ceva de făcut. Sunt în căutarea noilor experiențe și abia așteaptă să le descopere împreună.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter