Cum îți faci bucle fără căldură și aparate

Publicat pe

Cum îți faci bucle fără căldură și aparate? Da, se poate. Perfecționarea acelui păr superb, ca de plajă, necesită multă muncă, iar adăugarea unui instrument termic în ecuație necesită un efort suplimentar. Deși folosirea unui ondular sau a unei plăci îți oferă acel aspect ondulat, în unele zile, pur și simplu vrei să sari peste căldură sau s-ar putea să nu ai instrumentele la îndemână. 

Din fericire, căldura nu este singura modalitate de a obține niște bucle naturale – există de fapt o serie de modalități simple de a obține aceleași rezultate fără căldură. Sunt buclele fără căldură de fapt realizabile pe cont propriu? Cu siguranță!

Cum îți faci bucle fără căldură și aparate

Împletește-ți părul

Una dintre cele mai simple modalități de a obține bucle lejere fără căldură este să îți împletești părul noaptea și să dormi cu el așa. În acest fel, când te trezești dimineața, tot ce trebuie să faci este să desfaci împletiturile și să aplici un ulei de păr pentru a domoli orice creț.

Îngrijirea părului ondulat. Ce pași să urmezi împotriva firelor rebele

Strânge-ți părul

Dacă ești binecuvântată cu un păr care are ceva textură, aceasta este probabil cea mai simplă tehnică.

Pulverizează niște spray cu sare de mare pe părul umed, de la mijlocul scalpului până la vârfuri, și încrețește-l în sus cu mâinile. Adu șuvițele în mână aproape de scală și continuă procedura. Poți folosi și un foehn cu difuzor. Această tehnică va încuraja buclele tale naturale pentru acel vibe chic de plajă.

Bigudiuri

S-ar putea să crezi că bigudiurile sunt mai degrabă o chestie de bunică, dar nu trebuie să fie așa! Ele îți pot oferi cu ușurință bucle glam fără căldură.

Cum alegi creionul de ochi?. Ce trebuie să știi despre dermatograf și tuș

Pe părul umed, rulează secțiuni de jos în sus și fixează-le cu un ac de prindere. Lasă să se usuce timp de două-trei ore sau peste noapte. Vei avea bucle superbe și poți aplica fixativ pentru a le fixa.

Bucle fără căldură cu un tricou vechi

S-ar putea suna puțin ciudat, dar chiar funcționează. YouTuberul Kayley Melissa a conceput această metodă „halo” pentru a obține bucle fără căldură.

Cum să te îmbraci la birou. Ce trebuie să știi

În primul rând, răsucește un tricou în formă de rolă și leagă capetele împreună pentru a crea un mare cerc. Apoi, punecercul în vârful capului, înfășoară bucăți de păr în jurul lui și fixează părul cu ace. Lasă-ți părul în cerc peste noapte, iar dimineața, poți îndepărta toate acele pentru a dezvălui bucle moi și elastice.

Bucle cu șoșete

Iată o altă metodă creativă, dar eficientă: taie vârful unei șosete vechi și ruleaz-o pentru a obține o formă de gogoașă. Un cerc cu gaură înăuntru.

Cum te îmbraci la nuntă. Ce stil să adopți în funcție de locație

Odată ce ai făcut cocul cu șosete, trage-ți coada de cal prin gaură, apoi trage-ți secțiuni de păr prin ea pentru a crea un coc mare. Din nou, lasă cocul să stea peste noapte și scoate-ți părul pentru a obține șuvițe ondulate superbe.

O bentiță

Tot ce ai nevoie pentru această metodă este o bentiță veche și un produs de texturizare. Pune-ți bentița peste păr și umezește-ți șuvițele cu spray de textură.

Cum asortezi geanta cu pantofii. Câteva reguli de bază

Răsucește-ți bucăți de păr și bagă-le în bentiță – ar trebui să obții un look destul de ciudat. Adaugă și mai multă umezeală și așteaptă câteva ore (sau peste noapte) pentru ca părul tău să se usuce complet. Apoi, desfă-ți părul și ar trebui să ai bucle luxuriante.

Sursa foto: Shutterstock.com

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter