Horoscop 24 ianuarie 2022. Trei zodii au noroc la bani

Publicat pe

Săptămâna aceasta va începe sub auspicii bune, astrele dându-le nativilor zodiacului momente de respiro. Apar vești bune pe plan financiar și profesional, dar vor exista și câteva zodii cărora le va merge mai bine pe plan sentimental. Pentru mulți va veni momentul marilor decizii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 ianuarie 2022. Berbec

Vei avea parte de o zi foarte bună la job, așadar dacă ți-ai propus să ceri o mărire de salariu sau un proiect nou, îndrăznește! Șefii tăi sunt în toane bune și s-ar putea să-ți atingi scopul. Viața de familie se desfășoară și ea sub auspicii bune, dar nu e totuși momentul să-i ceri partenerului să-și asume o răspundere nouă…

Horoscop 24 ianuarie 2022. Taur

Azi nu ai niciun chef de muncă, iar astrele îți vor face pe plac – te vei relaxa în voie, alături de persoana iubită. Mai mult, vei avea parte de un câștig financiar nesperat – fie că este vorba despre bani, fie despre o proprietate imobiliară moștenită. Atenție însă la sănătate, ești predispusă la răceli!

Horoscop 24 ianuarie 2022. Gemeni

În cazul tău, oboseala își spune cuvântul, așadar vei fi complet neproductivă azi din toate punctele de vedere. Nu te implica în proiecte pe termen lung și nu face promisiuni pe care nu le vei putea onora! Acasă evită să deschizi un subiect mai vechi, oricât de tare te-ar măcina! Latura materială e bine aspectată.

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Horoscop 24 ianuarie 2022. Rac

Dacă azi ai liber de la job, te vei dedica familiei, dar în niciun caz treburilor gospodărești! Vei petrece o zi relaxantă alături de partener și de copii și vă veți face planuri de vacanță. Spre seară, din păcate, poate apărea un conflict cu un membru mai în vârstă al familiei. Încearcă să te abții de la a da verdicte!

Horoscop 24 ianuarie 2022. Leu

Și tu vei avea din plin, astăzi, noroc la bani, totul e să sesizezi oportunitățile la timp și să nu eziți în luarea deciziilor. Ai putea chiar să joci la Loto sau la pariuri sportive, nu-ți va lipsi inspirația. Tot azi, un prieten apropiat te va surprinde înapoindu-ți o datorie de care aproape uitaseși…

Horoscop 24 ianuarie 2022. Fecioară

Pe plan profesional îți merge bine – superiorii te apreciază, iar colegii îți prețuiesc opiniile. Nu e exclus ca azi să primești o propunere de afaceri care te va flata… Fie e vorba despre un job nou, fie despre un business pe cont propriu. Încearcă totuși să nu te lași luată de val, nu e exclus să iei plasă.

Horoscop 24 ianuarie 2022. Balanță

Ai lăsat totul pe ultima clipă, iar acum nu-ți vezi capul de treburi. Nu te agita mai mult decât e cazul, ia-le pe rând, altfel vei da chix pe toate planurile. Din fericire, te vei bucura de sprijin total din partea partenerului de viață, care te va ajuta să depășești momentul. Spre seară, primești o veste bună de la un prieten apropiat.

Horoscop 24 ianuarie 2022. Scorpion

Ziua asta va trebui s-o notezi în calendar, fiindcă îți va merge mai bine ca niciodată pe toate planurile… cu o excepție. La job, ai parte de laude, viața amoroasă și cea de familie merg bine și nici nu banii nu stai rău. Din păcate însă, apare o problemă de sănătate deranjantă – mare atenție la ce mănânci!

Horoscop 24 ianuarie 2022. Săgetător

Vei avea parte de o zi relaxantă azi, iar asta datorită familiei și partenerului de viață, care te vor „scoate din priză”. Pauza de care vei beneficia mai mult cu forța îți va face bine și te va determina să-ți resetezi prioritățile. Nu în ultimul rând, azi vei avea noroc la bani și e posibi să-ți fie restituită o sumă importantă.

Horoscop 24 ianuarie 2022. Capricorn

În ceea ce te privește, azi latura profesională este excelent aspectată și e posibil să dai lovitura. Întrebarea este – ești pregătită pentru un post superior ierarhic sau pentru mutarea în altă parte cu serviciul? Bucuria inițială îți va fi ulterior spulberată de partenerul de viață care nu e încântat de perspectivă.

Horoscop 24 ianuarie 2022. Vărsător

Vei avea o zi plină la job, dar vei munci pe rupte, cu gândul doar la… viitoarea vacanță. Azi vei avea parte de o surpriză neașteptată pe plan sentimental și nu e exclus să-ți găsești sufletul-pereche sau să reînnozi o relație mai veche. A doua variantă poate fi însă păguboasă, fiindcă nu a mers bine nici prima dată!

Horoscop 24 ianuarie 2022. Pești

Azi va fi o zi dedicată familiei și prietenilor și mai puțin sarcinilor de serviciu care nu te mai preocupă la fel de mult în ultima vreme. Partenerul tău de viață îți va face o surpriză de proporții – dacă nu sunteți căsătoriți, s-ar putea să primești inelul! Sau ți-ar putea propune să vă măriți familia.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter