Cum i-a înjurat Blaze pe faimoșii de la Survivor. Cătălin Zmărăndescu a sărit la bătaie

Publicat pe

Cum i-a înjurat Blaze pe faimoșii de la Survivor. În cea de-a treia ediție de la Survivor România, tensiunea a atins cote maxime. Chia dacă Războinicii au câștigat consecutiv trei meciuri, Blaze nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit. Ce a putut să le spună concurenților din echipa adversară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum i-a înjurat Blaze pe faimoșii de la Survivor. În ediția de marți seara de la Survivor România, Blaze a avut o ieșire nervoasă și chiar le-a adresat o înjurătură concurenților din echipa Faimoșilor.

Cum i-a înjurat Blaze pe faimoșii de la Survivor. Cătălin Zmărăndescu a sărit la bătaieCum i-a înjurat Blaze pe faimoșii de la Survivor. Cătălin Zmărăndescu a sărit la bătaie

Ce înjurătură le-a adresat Blaze Faimoșilor de la Survivor. Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu au sărit la bătaie, când au auzit ce a spus concurentul din echipa Războinicilor. Cum a stat, de fapt, situația.

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit.Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Cine este GP Blaze de la Survivor România 2022. S-a căsătorit recent

Citește și: Război între Ruxi și Anda Adam de la Bravo, ai stil:Ești cam șefă aici…

Citește și: Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil:„Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu

Cum i-a înjurat Blaze pe faimoșii de la Survivor

S-a aflat ce înjurătură le-a adresat Blaze Faimoșilor de la Survivor. Echipa Războinicilor a câștigat trei jocuri consecutiv și, în loc să se bucure de victorie, unul dintre concurenți a izbucnit. Mai exact, după terminarea probei, Blaze s-a dus și i-a adresat o înjurătură lui TJ Miles de la Faimoși.

 'F**k you, TJ!', i-a spus Blaze lui TJ Miles. Ulterior, concurentul de la Războinici s-a întors și le-a adresat aceleași cuvinte și celorlalți concurenți de la Faimoși.

Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu au sărit imediat la bătaie, după ce au auzit cele spuse de rivalul lor. Însă, au fost opriți la timp de colegii de echipă.

'Cred că îl omorai dacă te duceai în el', a spus Roxana Ciuhulescu.

Cu toate că a creat un scandal imens, Blaze de la Războinici a venit și le-a spus Faimoșilor că, de fapt, acele cuvinte nu le erau adresate lor, ci concurenților din echipa lui.

'Vorbeam cu echipa mea, nu mă refeream la voi, băieți', a mai spus Blaze.

Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor

Un alt scandal a izbucnit între CRBL și Andreea Tonciu. Cei doi concurenți s-au luat la ceartă, după nominalizarea Roxanei Ciuhulescu.

‘Mi se pare că nu ești bărbat, mi se pare că nu ai argument în fața femeii. Nu îmi place tonul tău. Nu-ți permit ție să țipi la mine. Ești nebun, ești pervers’, i-a spus Andreea Tonciu colegului ei.

CRBL de la Faimoși nu a fost interesat de cele spuse de Andreea Tonciu și i-a sugerat să nu se mai bage în discuțiile lui.

‘Nu mă interesează părerea ta. Tu când vorbești cu mine să ridici mâna sus mai întâi, sunt mai în vârstă’, i-a spus apoi CRBL brunetei.

Liviu Mihalca s-a retras de la Survivor

Liviu Mihalca a decis să se retragă de la Survivor România. Anunțu a fost făcut

‘Consider că noi ne-am format ca un pumn și dacă un deget se rupe el trebuie pansat. Consider că acel deget am fost eu. Și cel mai bun pansament pentru mine ar fi înlocuirea mea sau părăsirea concursului. Consider că nu pot să mă numesc un bun supraviețuitor. Cum ar fi Faimoșii, ei au supraviețuit mai mult decât noi. Mi-e frică să mai intru pe traseu din anumite motive. Nu vreau să îi trag în jos și pe colegii mei. Vreau să îi susțin și în locul meu poate merită cineva mai mult decât mine să intre„, a spus Liviu Mihalca.

sursă foto- Facebook și PR

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter