Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil: „Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu”

Publicat pe

Gina Pistol a vorbit despre al doilea copil. Vedeta și iubitul ei și-au lansat un nou canal de Youtube cu un interviu care i-a avut ca protagoniști chiar pe ei. Acesta a adus la lumină mai multe amănunte despre viața lor intimă, de când au devenit părinți. Ce spune însă despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil. Deși la prima vedere acum se descurcă minunat, lucrurile nu au stat mereu așa. Partenera lui Smiley a decis să facă o serie de confesiuni despre prima lună pe care a petrecut-o cu fiica sa.

Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil: „Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu'Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil: „Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu'

Vedeta a suferit de anxietate

Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil. Din fericire, după această perioadă, lucrurile au intrat în normal, iar acum Gina și Smiley s-au transformat în doi noi părinți care știu exact ce este de făcut.

Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil. Din punct de vedere emoțional, Gina recunoaște că a fost copleșită de sentimente. Fiind foarte vulnerabilă, vedeta a plâns adesea, dar de cele mai multe ori s-a ascuns de partenerul ei.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeie sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată.

Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. (…) Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu.

M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori', i-a dezvăluit Gina Pistol lui Smiley, pe Youtube.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, prima vacanță cu Josephine. Cu ce alt cuplu de vedete au plecat în Florența

Citește și: Când revine Gina Pistol la Antena 1: „O să mă întorc la filmări…’

Citește și: Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga. I-a apărut în vis lui Aurel Pădureanu

Citește și: Au COVID-19 și Radu Vâlcan și bebelușul de două luni! Adela Popescu

Artista, compleșită de emoții negative

Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil. Gina a mai spus că la început emoțiile negative și schimbările erau atât de puternice încât nu putea să simtă o conexiune foarte puternică între ea și Josephine.

„Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația …. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat', a mai adăugat vedeta.

Ce spune Gina despre al doilea copil

Fanii au vrut să știe Gina Pistol plănuiește și o a doua sarcină. Vedeta spune că momentan se concentrează pe fiica sa.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil. e când un copil? După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când?

Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță', a răspuns Gina Pistol.

Gina Pistol povestește cum s-a îndrăgostit de Smiley

Chiar dacă se cunoșteau de ani întregi, Gina l-a văzut pe Smiley doar ca pe un cântăreț talentat. Totuși, un moment în care acesta se afla pe scenă a fost cel care a schimbat complet viziunea asupra lui.

„Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muziac ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu.

Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Erai pe scenă și cântai 'Love is for free' și eram 'Hai că e drăguț băiatul ăsta'. (…)

Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine', a povestit Gina Pistol, în cadrul interviului.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter