Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Publicat pe

Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă. În perioada următoare, trei zodii vor avea parte de multă fericire pe plan amoros. Lunile de iarnă vor avea numeroase surprize interesante pentru acești nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viața amoroasă nu este întotdeauna cea mai liniștită și frumoasă, însă acest lucru este absolut normal. Dragostea se reflectă individual în viața fiecăruia dintre noi prin alegeri sau destin. Pentru trei zodii, astrele au pregătit momente speciale în viața de cuplu. Iată care sunt zodiile care vor avea cel mai mare noroc în dragoste, în iarnă.

Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă. Astrologii recomandă ca acești nativi să se pregătească încă din luna noiembrie pentru a-și întâlni sufletele pereche, pentru o cerere în căsătorie inopinată sau pentru a fi alături de persoana iubită cât mai mult timp. Iată cele trei semne astrale cărora dragostea le va da viața peste cap, în perioada următoare.

Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă: Capricorn

În perioada decembrie 2021- februarie 2022, Capricornii vor avea una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale. Deși nu au cunoscut încă persoana potrivită, în lunile următoare este posibil să se întâmple acest lucru. Destinul va face în așa fel încât acea persoană să apară din neant.

Persoanele născute în zodia Capricorn vor lăsa deoparte toate eșecurile și dezamăgirile în dragoste și își vor focusa toată atenția către noua iubire din viața lor. Rănile din trecut au fost vindecate, așa că este momentul bun să meargă mai departe și să-și întemeieze o familie. Sezonul rece este o perioadă foarte bune pentru Capricorni, o perioadă în care își vor regăsi liniștea, bucuria și pofta de a trăi alături de o persoană care îi va iubi enorm. Acești nativi nu vor ezita să facă cereri în căsători atunci când vor găsi momentul potrivit pentru amândoi.

Citește și: Horoscop 15 noiembrie 2021. O zodie va fi profund dezamăgită

Citește și: De ce au făcut Eliza și Cosmin Natanticu o criză de nervi la Asia Express: „Nu mai pot!”

Citește și: Marte intră în Scorpion. Zodiile vor suferi schimbări uriașe

Citește și: Zodiile cu cea mai bună compatibilitate sexuală

Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă: Vărsător

Vărsătorii au acumulat destulă înțelepciune din lecțiile anterioare, au experimentat multe în trecut și au învățat să lase trecutul în urmă și să-și onoreze dorințele adevărate ale inimii lor.

Cu toate că până acum nu erau pregătiți pentru un nou început în dragoste și au avut nevoie de o perioada de vindecare, iată că lunile următoare îi schimbă total pe Vărsători. Se deschid din nou iubirii și posibilităților. Perioada noiembrie-decembrie poate fi începutul unor luni de vis pentru Vărsători. O persoană din trecutul lor se reîntoarce în viața lor, cerându-și iertare cu adevărată și hotărâtă să-i recucerească pe nativii din Vărsător. Este o iubire care îi va face pe Vărsători să privească viața cu alți ochi.

Mai mult de atât, unii Vărsători vor experimenta maternitatea sau paternitatea în perioada următoare, lucru care îi va face să se topească de fericire.

Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă: Scorpion

Scorpionii au șanse mari să se îndrăgostească în această iarnă. Vor rupe definitiv legătura cu trecutul, vor ierta și vor zâmbi larg posibilității unui nou început. Întâlnirea cu persoana potrivită se va realiza în împrejurări deloc neobișnuite. Această nouă iubire va stârni în sufletul Scorpionilor emoții puternice, care se vor intensifica pe măsură ce timpul va trece.

Nativii Scorpion vor fi cuceriți definitiv, iar la începutul lui 2022 este posibil să vorbim despre o căsnicie, o mutare împreună sau achiziționarea unei noi locuințe, în doi. Anul ce urmează va fi unul reprezentativ și norocos pentru Scorpion.

Sursa: garbo.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter