Zodiile cu cea mai bună compatibilitate sexuală

Publicat pe

Deși mulți nu recunosc, sexul este unul dintre cele mai importante aspecte într-o relaţie de cuplu de lungă durată. Dar pentru ca relația să dureze tot mai mult și să funcționeze perfect, este importantă și compatibilitatea sexuală între parteneri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Multora li s-a întâmplat să compare relația sexuală actuală cu o relație mai veche, însă puțini se întreabă care sunt zodiile cu cea mai bună compatibilitate sexuală. Între unele semne zodiacale există mai multă chimie decât între altele, aşa că află cu cine te potriveşti în dormitor, în funcție de zodia ta.

Berbec

Nativii din Berbec adoră să savureze actul sexual în care ei au o poziţie dominantă. Nu se implică în jocurile emoționale, însă vor ca partenerii lor să se joace în părul lor. Cel mai bine se potrivesc sexual cu Leul, Balanța, Gemeni și Scorpionul.

Taur

Taurii sunt senzuali, râvnesc după stimulare, iar mirosul, sunetele şi atingerile sunt foarte importante pentru ei într-o experienţă sexuală. Nu-și vor irosi degeaba energia, așa că vor încerca ca orice astfel de acțiune să-l perfecționeze. Nu vor căuta parteneri pentru amor.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Scorpion, Rac, Fecioară şi Capricorn.

Citește și: Zodiile care fug de iubire! Cine sunt nativii care se îndrăgostesc foarte greu

Citește și: Zodiile care nu acceptă niciodată că greșesc! De ce le este greu să-și ceară iertare

Citește și: Loredana Groza, primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost internată: „Corpul mai cedează…”

Citește și: De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu: „M-a înjurat de bunica mea moartă!'

Gemeni

Gemenii sunt relaxați în orice condiție și vor îndrăzni să facă amor în locuri surprinzătoare. Nu sunt deloc timizi, vor flirta și vor lua ca pe o distracţie şi adoră să experimenteze mereu lucruri noi.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Berbec, Gemeni, Săgetător şi Vărsător.

Rac

Când vine vorba de sex, Racii sunt foarte creativi și senzuali. Sunt intuitivi și își dau seama cu uşurinţă de ceea ce vrea partenerul lui. Sunt romantici și desfrânați în același timp.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Taur, Leu, Capricorn şi Peşti.

Leu

Leii se vor baza întotdeauna pe farmecul lor și vor crea conexiuni cu oricine își propun. Nativii din Leu sunt pasionali, atenți, pun preț pe preludiu şi seducţie, iar spatele este una dintre cele mai puternice zone erogene ale lor.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Scorpion, Berbec, Săgetător şi Leu.

Fecioară

Fecioarele nu sunt deloc pudice și fragile. Acest semn zodiacal este extrem de energic, senzual şi sexual. Savurează atingerea de orice fel, adorând masajele erotice. Fecioarele sunt adeptele experienţelor amoroase atente.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Taur, Balanţă, Peşti şi Capricorn.

Balanță

Balanțele sunt considerate cele mai rafinate semne zodiacale. Pentru ei, sexul implică stimulare mentală şi preludiu verbal. Adoră elementele sugestive precum lenjeria sexy sau muzica.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Berbec, Gemeni, Leu şi Săgetător.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali, desfrânaţi şi erotici. Le plac scenariile de orice fel care implică putere şi control şi adoră drama.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Taur, Leu, Scorpion şi Peşti.

Săgetător

Săgetătorii sunt fermecători, afectuoși și extrem de atenți în dormitor. Le plac lucrurile noi şi aventura, aşa că nu se dau înapoi în faţa provocărilor.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Leu, Berbec, Gemeni şi Vărsător.

Capricorn

Capricornii sunt senzuali și sexuali în același timp. Se mândresc cu virilitatea lor și le place să fie curtați și seduși. Au imaginație bogată când vine vorba de relații intime.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Rac, Taur, Capricorn şi Fecioară.

Vărsător

Nativii acestei zodii sunt dornici să experimenteze totul din punct de vedere sexual și au imaginație bogată. Vor să trăiască actul sexual la maximum.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Vărsător, Balanţă şi Săgetător.

Pești

Nativii din Peşti caută mereu să fie bine cu partenerii lor şi nu întâmpină dificultăţi în obţinerea admiratorilor. În pat sunt romantici, senzuali și jucăuși.

Se potrivesc cel mai bine sexual cu: Scorpion, Rac, Fecioară şi Balanţă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter