De ce au făcut Eliza și Cosmin Natanticu o criză de nervi la Asia Express: "Nu mai pot!"

Publicat pe

Nervii sunt întinși la maxim la Asia Express, tensiunea dintre concurenți atinge cote greu de tolerat și atunci se iscă scandaluri din te miri ce nimicuri. Ultimii atinși de efectul Asia Express au fost Eliza și Cosmin Natanticu. Cei doi s-au certat la cuțite și și-au aruncat cuvinte grele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Asia Express devine o competiție tot mai dură pentru concurenții rămași, iar probele din Georgia le dau mari bătăi de cap, mai ales că zona în care se află acum este una muntoasă și le este cu atât mai greu să reziste stresului și efortului fizic intens. Eliza și Cosmin Natanticu au bifat și ei un episod de ceartă, dar au reușit până la urmă să se calmeze.

Cosmin Natanticu s-a enervat, inițial, din cauza faptului că soția lui, Eliza, ar fi prea cicălitoare. Concurentul nu s-a mai abținut și i-a spus: 'Nu am mai putut să mă controlez. Eu îți fac în ciudă ție? Îți fac în ciudă? M-au luat spumele mării, pe toate le știi tu, numai de comentezi, abține-te și mi le spui pe toate la final'.

De ce au făcut Eliza și Cosmin Natanticu o criză de nervi la Asia Express

Apoi, și soția lui, Eliza Natanticu, a reacționat: 'Nu le mai lua personal! Nu te mai certa cu mine, că nu cu mine trebuie să te cerți. Nu mai pot cu tine. Noi suntem în misiune. Nu mai pot!

Ajungem ultimii proști. Hai să ne gândim cum ieșim din situația asta, nu să ne certăm ca proștii de o oră. Mie mi-e foarte rău, mă doare capul, dar nu vreau să mă opresc, vreau să câștig, nu vreau să ies pe ultimul loc'.

Citește și: Eliza și Cosmin Natanticu s-au salvat în cursa pentru ultima șansă, la Asia Express.„Mi-am mușcat din buze ca să nu plâng’

Citește și: Cum i-a afectat pandemia afacerile lui Mugur Mihăescu:„Am pierdut aproape tot. Noroc că…’

Citește și: Ruxi și Anda Adam s-au certat la Bravo, ai stil:„Suferințele de orgoliu…’

Citește și: Rivale de-o viață, Andreea Tonciu și Bianca Rus de la ‘Bravo ai stil! Celebrities’ au dus conflictul la alt nivel! Se bat în culise pe hairstyliști

Prin ce au trecut Eliza și Cosmin Natanticu la Asia Express

Soții Natanticu fac parte din competiția 'Asia Express', ediția 'Drumul Împărațitlor'. Cei doi, Cosmin și Eliza Natanticu, au întâmpinat dificultăți de-a lungul competiției, însă au reușit să facă față provocărilor și să meargă mai departe.

În primul rând, una dintre 'piedicile' din competiție a fost autostopul, apoi găsirea unui loc pentru a dormi noaptea.

'Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii era sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu era deloc uşor şi, desigur, foamea.

Dar, sincer, cel mai greu era la ocazie, pentru că stăteam cu orele și nu te lua nimeni, era foarte frustrant!', spune Cosmin Natanticu pentru Click.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter