Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au plimbat cu mașina mortuară la Asia Express: "La 10 minute a urcat un mort"

Publicat pe

Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au plimbat cu mașina mortuară la Asia Express. Întreagă experiență le-a amuzat copios pe cele două concurente. Abia în momentul în care au pășit în autovehicul au realizat că este, de fapt, vorba despre o mașină care transportă morți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiecare ediție de la Asia Express este diferită de cea anterioară. Două dintre concurente au avut parte de un moment mai puțin obișnuit. În momentul în care au decis să facă autostopul, Maria Speranța și Adriana Trandafir nu s-au gândit la ce urma să se întâmple.

Cele două s-au amuzat foarte tare când au văzut ce autovehicul a oprit lângă ele.

Citește și: Maria Speranța a avut nevoie de îngrijiri medicale la Asia Express. Adriana Trandafir a izbucnit în plâns

Citește și: Adriana Trandafir, accidentare periculoasă la Asia Express: „Am crezut că acolo o să se termine'

Citește și: Gabi Bădălău, prima fotografie alături de Bianca Drăgușanu:„A mea

Citește și: Emi și Cuza, transportați cu o mașină frigorifică la Asia Express:’Mirosea a hoit!’

Maria Speranța și Adriana Trandafir, plimbare cu mașina mortuară

În urmă cu doar o seară, Maria Speranța și Adriana Trandafir au avut parte e o experiență de neuitat. Mai exact, cele două au fost nevoite să facă autostopul pentru a ajunge la o destinație. Ei bine, nu s-au gândit că mașina care a oprit lângă ele este una care transportă morți.

Nici nu au stat prea mult pe gânduri și s-au urcat în ea. În momentul în care au realizat că este vorba despre o mașină mortuară, Maria Speranța și mama ei au izbucnit în râs.

„La un moment dat a oprit o mașină foarte ciudată așa, foarte veche, ambulanță …. cu luminile pornite. Noi am spus unde mergem și el a spus 'Poftiți, urcați!'. N-a avut nicio problemă. În spate, totul curat, aranjat, exact ca în ambulanță, și la un moment dat ne-am dat seama că mașina nu era o ambulanță, ci era mașina de la morgă. Noi am coborât și la 10 minute a urcat un mort', a povestit Adriana Trandafir, râzând cu lacrimi.

Cum au trecut peste momente dificie la Asia Express

Maria Speranța și mama ei, Adriana Trandafir, fac echipă la Asia Express. Cele două concurente dau tot ce au mai bun ca să reziste cât mai multe în competiție. După terminarea emisiunii, au vorbit despre cum au reușit să treacă peste toate greutățile.

Primele cinci secunde dimineaţa mă întrebam de ce am ales să plec şi dacă nu mai bine este să merg acasă, ţinând cont că mama a fost cea mai „înţeleaptă a satului „Asia Express 4. Dar după aceste cinci secunde mă uitam la mama și îmi dădeam seama cât de norocoasă sunt să fiu în aşa locuri minunate cu ea„, a spus Maria Speranța.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter