Maria Speranța a avut nevoie de îngrijiri medicale la Asia Express. Adriana Trandafir a izbucnit în plâns

Publicat pe

Maria Speranța de la Asia Express s-a simțit rău și a avut nevoie îngrijiri medicale. Tânăra a fost protagonista unui moment mai puțin plăcut. Fiica Adrianei Trandafir a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce i s-a făcut rău în timpul unei probe. Tânăra a fost nevoită să ia o pauză, iar mama ei a plecat singură pe traseu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din cauza temperaturilor ridicate și a presiunii ridicate din competiția de pe Drumul Împăraților, Maria Speranța a fost la un pas să leșine. Fetei i-a scăzut tensiunea și i s-a administrat o perfuzie pentru a o ajuta să își revină.

Maria Speranța a avut nevoie de îngrijiri medicale la Asia Express. Adriana Trandafir a izbucnit în plânsMaria Speranța a avut nevoie de îngrijiri medicale la Asia Express. Adriana Trandafir a izbucnit în plâns

Maria Speranța de la Asia Express s-a simțit rău și a avut nevoie îngrijiri medicale. Mesajul Irinei Fodor

La puțin timp după incidentul nefericit, Irina Fodor, prezentatoarea de la Asia Express le-a transmis un mesaj celorlalți concurenți, legat de starea de sănătate a Mariei Speranța.

„Trebuie să vorbim despre o altă problemă care a apărut și anumea starea Mariei Speranța pentru că ea nu se simte foarte bine acum.

Doctorul îi face o perfuzie, are tensiunea foarte mică și din cauza asta Adriana va trebui să facă primele misiuni singură și sperăm că între timp Maria Speranța se va pune pe picioare.

Sunt convinsă că va reveni într-o jumătate de oră', a declarat Irina Fodor, prezentatoarea TV a show-ului.

Citește și: Cum i-a păcălit Maria Speranța pe Shift și Connect-R la Asia Express

Citește și: Cine este Maria Speranța de la Asia Express

Citește și: De ce nu a fost Sofia Vicoveanca niciodată mireasă

Citește și: Cu ce se ocupă Mihai Găinușă de când nu mai apare la TV!

Reacția Adrianei Trandafir

Adriana Trandafir a trecut prin clipe de coșmar atunci când Maria Speranța a început să se simtă rău la Asia Express și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Actrița simțea că ajuns la căpătul puterilor și că este destul de agitată cu privire la fiica ei. În tot acest timp a parcurs traseul timp de o oră singură, plângând.

„Ce greu îmi este fără tine. Să nu mă mai lași niciodată. Ce a fost și ce s-a întâmplat, iubita mea', a declarat Adriana Trandafir atunci când și-a văzut fiica, la Asia Express.

Cine este Maria Speranța de la Asia Express 4, fiica Adrianei Trandafir

Fiica Adrianei Trandafir are un nume cu totul deosebit: Maria Speranța. Este o tânără superbă și seamănă foarte mult cu mama ei, la fel ca Ștefan. Însă, niciunul dintre frați nu au pornit pe drumul actoriei.

Mai mult decât atât, Maria Speranța locuiește și la mare distanță de îndrăgita actriță.

Maria Speranța atrage toate privirile, oriunde își face apariția. Brunetă, superbă și talentată, o face mândră pe mama ei. Dacă Ștefan, fratele Mariei, este avocat, tânăra a plecat în Olanda, unde este studentă la Marketing.

De altfel, acesta este și motivul real pentru care fiica actriței nu locuiește în România.

Într-un interviu pentru Libertatea, actrița a recunoscut că Maria Speranța a simțit ca o povară faima mamei ei.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter